lostyazilim
tr.link

Siteme hacklink ile link alınmış

3 Mesajlar 1.010 Okunma
lstbozum
tr.link

nuriavci nuriavci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Animasyon ve web tasarımcı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 53 / 27
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba arkadaşlar, 4-5yıldır web sitem hedeflediğim kelimelerde ilk sıradaydı. Günlük 5k civarı standart bir ziyaretçisi vardı. 1 yıldır yavaş yavaş düşüşe geçti. Siteme gelen linkleri araştırdım. İlk olacak adult kelimelerden siteme link verildiğini gördüm. Link reddetme aracı ile bu linkleri google e bildirdim. Dün itibariyle de openlinkprofiler.org sitesinde sitemin backlinklerini analiz ettiğimde is uzantılı bir siteye web sitemin linki hacklink olarak eklenmiş. İlgili sitenin wiki backlinki bile var, oldukça güçlü bir site gibi görünüyor. Seo çalışması yaptırmıştım bir arkadaşa ama onun böyle hacklink ile falan uğraşacağına inanmıyorum.

Bu linki reddetmek istiyorum, yukarıda belirttiğim gibi benimle uzaktan yakından alakası olmayan bir link. Sitemin daha da kötüye gitmesinden korktuğum için önce tecrübeli arkadaşların yorumlamasını rica ediyorum.

wmaraci
reklam

Durotan Durotan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek 3D Sanatçı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 1676
  • Beğeniler 204 / 340
  • Ticaret 2, (%100)
Yine daha önce yaptığınız gibi link reddetme aracından o siteyi de reddedemiyor musunuz?
nuriavci

kişi bu mesajı beğendi.

nuriavci nuriavci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Animasyon ve web tasarımcı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 97
  • Beğeniler 53 / 27
  • Ticaret 12, (%100)
Hocam linki zaten reddedeceğim. Olayı görür görmez buraya başlık açıp arkadaşların yorumunu öğrenmek istedim. Buradaki hacklink başlı başına bir siteye bu kadar zarar verebilir mi? Eğer öyleyse ayda birkaç defa backlinkleri kontrol etmek lazım artık.

Ek Olarak: Bugün akşama kadar uğraştım ve olayı çözdüm gibi. Siteyi 2011 de satın almıştım, 6-7 adet yabancı içerikli kaliteli sayılabilecek (dmoz, pagerank, alexa olarak söylüyorum) sitelere aynı günlerde hacklink yapılarak linkler eklenmiş.(2010 yılı 3.ayında) O gün bugünde linkler kalmış o sitelerde. Biraz önce bu domainleri eski listeye ekleyerek link reddetme aracına gönderdim. Bakalım sonucunu çok merak ediyorum. Belki eskisinden de kötü olacaktır sitem. Belki de toparlanacaktır. 1 ay kadar bekleyip sonucunu buraya yazarım inş. (unutmazsam) :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al