-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar forumda ticaret ile ilgili konu açanların bazıları referans iş vaad ediyorlar tabi ki ilgi çekmek için bu doğal bir yöntem.
yalnız referans hizmet sağlanmak için seçilen kişi (ler) ve ve sonrasında referans olarak yaptığı (kları)yorum dikkatle incelenmesi gerektiğini düşünüyorum özellikle referans olan kişinin foruma üyelik yaşı ve ticaretine hizmeti vaad edenden daha ilgi göstermeliyiz multiple hesaplar ile olabilecek dümenlerin de böylece önüne geçilebilir.
1 aydır foruma üyeyim bayağı dikkatimi çeken konular ve cevaplar var ben mi reklamda ki gibi ("emekliyim ben vaktim çok uğraşırım bak ")
oldum bilemedim :)
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) siz zaten check in doğrulama yapacak kişilerdensiniz üstadım :)) bende olmuşum 1 aylık üye bugün tam 1 ay oldu sizde bir nevi gönüllü moderatör sayılırsınız eskilerdensiniz çünkü:)
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konunuza cevap yazmadım ama madem benim konuma açıklama yaptınız sitemin ne sorunu olduğunu herkese açık lütfen yazınız her hangi bir illegal içeriğimiz olmadığı gibi 3 yıllık site her zaman aynı konu üzerine çalışma yapıyoruz. ne saklayacak bir şeyimiz var ne gizleyecek buyurun madem size neyi beğendiremedik yazınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tural bey teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Lütfen şahsi mevzularınızı pm yoluyla veya sorun görüyorsanız moderatöre şikayet ederek çözmeyi deneyiniz.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:) şahsi bir şey yoktu arkadaş linkiyle birlikte bu konuya cevap yazdı kendi konusuna cevap yazmadığım gibi kendi konumda genel açılmış bir konudur isim link verilmemiştir konuda ki tek linki yine yorum yapan bir kişi bırakmıştır ilk mesajımın değerli olduğunu düşündüğümden devamına yanıt vermedim zaten. kimseyi şikayet etmeyi de düşünmüyorum :)