lostyazilim
tr.link

LoL Blog İçin Tavsiyeler

13 Mesajlar 1.782 Okunma
acebozum
tr.link

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

Emre Taner adlı üyeden alıntı

Ekip olarak yayıncımız ve yazarlar olarak soa e-sport'a geçtik.Daha güçlü bir ekip ve önceden temeli tanınan biraz marka SoA baştan yaratmak yerine parçası olalım dedik ve kapadık.

Peki hocam birde şunu sorayım belli bir hit tutturabildinizmi açtığınız sitede ? Kampanya,çekiliş olduğu zaman yükselmiştirde olmadığı zaman hit kayıpları yaşamış mıydınız ?

wmaraci
reklam

EmreTaner EmreTaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 694
  • Beğeniler 44 / 128
  • Ticaret 5, (%100)

FatalRhymeR adlı üyeden alıntı

Peki hocam birde şunu sorayım belli bir hit tutturabildinizmi açtığınız sitede ? Kampanya,çekiliş olduğu zaman yükselmiştirde olmadığı zaman hit kayıpları yaşamış mıydınız ?

Bir kaç kelimede iyi yer tutmuştum lol hatalarıyla ilgili, günlük 500 hit alıyorduk onun dışında facebook sayfalarında lol haberlerini paylaşarak 1,5-2k oluyordu.SoA çok iyi günlerde 15kyı görüyor, normalde 2-3k oluyor diye biliyorum.

ETC Mobile Apps
Mobil uygulama yapılır.

FatalRhymeR FatalRhymeR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Programcısı
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 456
  • Beğeniler 140 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

Emre Taner adlı üyeden alıntı

Bir kaç kelimede iyi yer tutmuştum lol hatalarıyla ilgili, günlük 500 hit alıyorduk onun dışında facebook sayfalarında lol haberlerini paylaşarak 1,5-2k oluyordu.SoA çok iyi günlerde 15kyı görüyor, normalde 2-3k oluyor diye biliyorum.

Anladım hocam soa yı inceledim biraz şimdi genelde lol paylaşımları var birde başka oyunlara ait tanıtım yazısı vsler var. Benimde aklımda zaten buna benzer birşey vardı. Mesela lolde ben şuan bütün karakterlerin mekaniğini oynarım onlarla ilgili kendi videolarımı,tüyolarını falan yayınlamayı düşünüyorum. Sonradan belli bir kitleye ulaştıktan sonra belki sağlam kadro ile twitch.tv neden olmasın ? :D

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al