-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tarifdeposu.com
kategori ve alt etiketi değiştirince 4000 küsur indeximizin linki bir anda değişti.
blog.tarifdeposu.com diye bir sub domain açmıştık ve yemek tarifi konusundan bağımsız baya içerik girildi.
blog.tarifdeposu.com'u kaldırdım.
sitenin durumunu bir şekilde iyileştirmeye çalışıyorum ama olmuyor.
1 senelik domain olmasına karşın tarif kelimesinde hala index de alabilmiş değil. /bir ara 120. sıraya falan çıkmıştı ama)
gönüllü veya ücretli organik hitimi biraz olsun arttırabilecek var mı?
seo'dan az da olsa anlıyorum. ama siteyi sandbox'tan kurtaramıyorum bir türlü.
AnasCreccaTravel.com, Turkey Tours websitesi aracılığıyla rehberli turlar yapan bir firmadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam sitenizi keşke tam silmeseydiniz bunun yerine yönlendirme yapsaydınız hiç değilse bir süre hit gelmeye devam edeceğinden mevcut sayfalarınız index alacaktı siz şu an sıfır site açmış durumdasınız maalesef sub domainler farklı bir site olarak algılanıyor yani siz birleştiricem diye düşündünüz ama sitenizi tamamen silmiş oldunuz :( geçmiş olsun
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
macgezgini adlı üyeden alıntı
Hocam sitenizi keşke tam silmeseydiniz bunun yerine yönlendirme yapsaydınız hiç değilse bir süre hit gelmeye devam edeceğinden mevcut sayfalarınız index alacaktı siz şu an sıfır site açmış durumdasınız maalesef sub domainler farklı bir site olarak algılanıyor yani siz birleştiricem diye düşündünüz ama sitenizi tamamen silmiş oldunuz :( geçmiş olsun
ben zaten blog.tarifdeposu.com'u silmek istiyordum. gereksiz bir işti o
. son 5 aydır sitemin tarif kelimesinde index almaması gibi bir sorun var. bunu söylemeye çalışıyorum ben
AnasCreccaTravel.com, Turkey Tours websitesi aracılığıyla rehberli turlar yapan bir firmadır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende tahmin ettiğinizden fazla getirisi varmış o zaman diye düşünüyorum siz webmaster tool da ayrı ayrı bakıyor muydunuz analizlere ? domain ayrı sub domain ayrı ?
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.