lostyazilim
tr.link

vps %100 RAM kullanıyor

15 Mesajlar 2.625 Okunma
lstbozum
tr.link

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

sunucuyu yeniden başlattıktan sonra(reboot) tan sonra free -m yazdığınız zaman hepsini kullanımda mı gösteriyor? Onu sormuştum. Dediğim gibi belliki bir sayaç bozukluğu mevcut takılmayın kullanmaya devam edin.

Reboottan hemen sonra durum.
Webuzo full yedek nasıl alabilirim? SQL dosyaları neyse de alıp sunucuya format attirip tekrardan kurayım free olanlarda galiba en sağlamı webuzo panel ama backup yok bulamadım

wmaraci
reklam

Metallicali Metallicali WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 568
  • Beğeniler 242 / 183
  • Ticaret 2, (%100)
Sunucuyu yormayan ve sıkıntı çıkarmayan bir panel olarak Vestanın üstüne tanımam. Kendiliğinden nginx ve cachesi gayet başarılı.

Gereksinimleri de gayet iyi karşılıyor. Şöyle bir örnek verim. Mesela oxwall arkadaşlık scriptini panellerde denediğimde hep bir şeye gereksinim duyarken vestanın standart hali bile oxwall sorunsuz çalıştırdı. Şunu kur bunu kur demedi :) Tavsiye ederim. Çok basit, sade bir paneli var. Ayrıca türkçe dilde eklenmiş..

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

Metallicali adlı üyeden alıntı

Sunucuyu yormayan ve sıkıntı çıkarmayan bir panel olarak Vestanın üstüne tanımam. Kendiliğinden nginx ve cachesi gayet başarılı.

Gereksinimleri de gayet iyi karşılıyor. Şöyle bir örnek verim. Mesela oxwall arkadaşlık scriptini panellerde denediğimde hep bir şeye gereksinim duyarken vestanın standart hali bile oxwall sorunsuz çalıştırdı. Şunu kur bunu kur demedi :) Tavsiye ederim. Çok basit, sade bir paneli var. Ayrıca türkçe dilde eklenmiş..

Kurulum hatalı olmuş plesk panel lisansı aldım

bokssever bokssever WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek İşçi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad R** G**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 3 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
aynı sorun bendede vardı host1plus diye bir firmadan almıştım sürekli mail atardı sadece tek bir wp site var onunda doğru düzgün trafiği bile yok yani panel açıldığından itibaren %150 cpu kullanımı vardı yani arkadaşlar kendi vds almaz iseniz aynı anda onlarca yüzlerce kişinin kullanımını katlanmak zorunda kalırsınız bu dolar yatırım yapıp sonra amerikanın ekonomide yapmış olduğu hatalar sonucu enflasyonunu üstlenmek gibi bir durum oluyor o nedenle her ne kadar biraz pahallı olmuş olsada kendi sunucu yada vds en iyisidir

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

bokssever adlı üyeden alıntı

aynı sorun bendede vardı host1plus diye bir firmadan almıştım sürekli mail atardı sadece tek bir wp site var onunda doğru düzgün trafiği bile yok yani panel açıldığından itibaren %150 cpu kullanımı vardı yani arkadaşlar kendi vds almaz iseniz aynı anda onlarca yüzlerce kişinin kullanımını katlanmak zorunda kalırsınız bu dolar yatırım yapıp sonra amerikanın ekonomide yapmış olduğu hatalar sonucu enflasyonunu üstlenmek gibi bir durum oluyor o nedenle her ne kadar biraz pahallı olmuş olsada kendi sunucu yada vds en iyisidir

sorunu çözemedik ve hay sorununa başlarım dedim reseller aldım :D şu an işimi görüyor

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al