lostyazilim
tr.link

Bugün siteye giren sayısı 1

35 Mesajlar 3.931 Okunma
lstbozum
tr.link

BrainLabs BrainLabs www.CokSukela.Com Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

AlfaTeam adlı üyeden alıntı

Özgünlüğüne lafım yok hocam, ama bir mahallede 2 tane bakkal varken 3. yü açmak yerine bi terzi açmak daha mantıklı bence :) naçizane dosthane fikrim

hocam darılma gücenme olmadı zaten merak etmeyin başkalarının fikirlerini her zaman almak gerekir internet ortamında yorumlarınız çok samimiydi :) ben bu siteyi ilk başka ilklervenler.com olarak açtım eski içeriklere bakarsanız zaten görürsünüz. ama kategor çok kısıtlıydı sonra domain arayışına girdim çok şükela bir site olması lazım derken coksukela diye domain aldım blog işine girdim yani hayata dair paylaşımlar falan cinsellik güzellik bakım ilişkiler vs vs. ama baktım insanlar yazı okumuyor daha çok resim video dikkat çekiyor ona yoğunlaştım yani mesela hafif cinsel çağrışım yapan bir görselle paylaştığın yazıya resime garanti bakıyorlar zaten türkiyede en çok aranan kelimeler belli :D

Ek Olarak:

onlar onedioya özgün mü giriyor ? onlar da diğer sitelerden alıyorlar bu birşeyi değiştirmez ki onlar da makale ile destekliyorlar bende
AlfaTeam

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

AlfaTeam AlfaTeam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 69 / 49
  • Ticaret 2, (%50)

BrainLabs adlı üyeden alıntı

hocam darılma gücenme olmadı zaten merak etmeyin başkalarının fikirlerini her zaman almak gerekir internet ortamında yorumlarınız çok samimiydi :) ben bu siteyi ilk başka ilklervenler.com olarak açtım eski içeriklere bakarsanız zaten görürsünüz. ama kategor çok kısıtlıydı sonra domain arayışına girdim çok şükela bir site olması lazım derken coksukela diye domain aldım blog işine girdim yani hayata dair paylaşımlar falan cinsellik güzellik bakım ilişkiler vs vs. ama baktım insanlar yazı okumuyor daha çok resim video dikkat çekiyor ona yoğunlaştım yani mesela hafif cinsel çağrışım yapan bir görselle paylaştığın yazıya resime garanti bakıyorlar zaten türkiyede en çok aranan kelimeler belli :D

:) umarım emeğinizin karşılığını alırsınız
BrainLabs

kişi bu mesajı beğendi.

BurakhanMacin BurakhanMacin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 14 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
kardeş sosyal ağ desteği yap ban ben bu gün site açtım twitterden bir gündem konusuna linklerimi attım 1.5k hit aldım yeni site daha bü gün açtım

sitem : http://www.arkayuzu.com/

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

BurakhanMacin adlı üyeden alıntı

kardeş sosyal ağ desteği yap ban ben bu gün site açtım twitterden bir gündem konusuna linklerimi attım 1.5k hit aldım yeni site daha bü gün açtım

sitem : http://www.arkayuzu.com/

blogger ile yaptığınız işlem tam olarak nedir hocam

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 14 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

hocam domain aldım bloggera bağladım siteyi açtım twitterde uzaylılar diye bir başlık vardı 3 tane yazı girdim uzaylılar hakkında şuan 2k hit geldi ilk gün şaşırdım ilk defa deneediğim bir yöntem

SonicMaster SonicMaster Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad İ** B**
  • Mesajlar 548
  • Beğeniler 5 / 103
  • Ticaret 3, (%100)

hocam o sayıyı f5 leyerek de yapabilirsiniz

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

BurakhanMacin adlı üyeden alıntı

hocam domain aldım bloggera bağladım siteyi açtım twitterde uzaylılar diye bir başlık vardı 3 tane yazı girdim uzaylılar hakkında şuan 2k hit geldi ilk gün şaşırdım ilk defa deneediğim bir yöntem

SonicMaster adlı üyeden alıntı

hocam o sayıyı f5 leyerek de yapabilirsiniz

evet tekil hit değildir hocam o bende onu düşündüm

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
hocam öncelikle konuyu tamamen kopyalamayın görselleri alın ama yazıları yorumlayarak tekrar yazın derim. benimde 8 ay falan oldu site doğru düzgün hit yok ancak yazar kafe yada onedio gibi sitelerde içerikleri paylaşınca birşeyler çıkıyor. Kaldıki yaklaşık 400 konum var ve en fazla 30 tanesi kopya içeriktir.

Bu arada temanızı çok beğendim cuk oturmuş yılmayın üstüne gidin derim. google trends konularını girin google trendsi sıkı bir şekilde takip edin hocam.

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

ebubekiragbaba adlı üyeden alıntı

hocam öncelikle konuyu tamamen kopyalamayın görselleri alın ama yazıları yorumlayarak tekrar yazın derim. benimde 8 ay falan oldu site doğru düzgün hit yok ancak yazar kafe yada onedio gibi sitelerde içerikleri paylaşınca birşeyler çıkıyor. Kaldıki yaklaşık 400 konum var ve en fazla 30 tanesi kopya içeriktir.

Bu arada temanızı çok beğendim cuk oturmuş yılmayın üstüne gidin derim. google trends konularını girin google trendsi sıkı bir şekilde takip edin hocam.

yazarkafeye içerik gireceğim dee platin üyelik vermediler altın üyelik verdiler onu da ne yapacağım hakkında bi bilgim yok makale yayınla ücretsiz tanıtım yazısı diyor ama hiç bulamadım oraları

• Üyelik 29.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 341
  • Beğeniler 14 / 24
  • Ticaret 0, (%0)

uzaylılarla ilgili girdiğim yazılar tarihlerinize bakın daha doğrusu saatlerine sizce bu kadar zamanda bu kadar çok f5 yapabilirmiyim ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al