lostyazilim
tr.link

En Az Gördüğünüz Kategoriler, En Popüler Değil!

2 Mesajlar 550 Okunma
acebozum
tr.link

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)

[CENTER]

Birçok kişi forumda "sizce nasıl bir site açmalıyım?" , "bu aralar en popüler site türleri hangileri?" veya "Hangi konuda site açsam tutar?" gibi konular açıyor. Artık bu kadar konu açılmasına gerek yok diye düşünüyorum. Çünkü en popüleri aramak sadece işimizi zorlaştırır. Bir webmaster olarak popüler olmayanı bulup, onunla ilgilenmek ve onu popüler yapmak bizim görevimiz!

Bu yüzden bende böyle bir konu açtım. Hem verdiğim konu örneklerine bir cevap olmuş oluruz. Hemde popüler olmayan türleri, seçmede yardımcı olmuş oluruz. Şimdi bende sizlere bir soru soruyorum.

İNTERNET DÜNYASINDA EN AZ RASTLADIĞINIZ SİTE TÜRÜ NEDİR?[/CENTER]

wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Biz ademoğullarının genlerinde, farklı olmak ve öne çıkmak var. Ancak bu durum bizim geleceğimizi şekillendirecek yeni materyaller üretmemize, yöntemleri çoğaltmamıza ve böylece işlerimizi kolaylaştırmamıza, bilinmeyen geçmişi daha detaylı araştırmamıza yol açıyor. Ayrıca bunu eskiden, eski olandan sürekli sıkıldığımız için yaptığımızda söylenebilir. Aslında çoğu zaman yeni bir şey için hep eskiden, eski olandan yararlanırız veya yararlanmak zorunda kalırız. Nedense yaptığımız şeyin eskiye dayandığını söylemekten çekiniriz, korkarız.

Bu nedenlerden dolayı yeniyi araştırır ve bulmaya çalışırken, eskilerden faydalanmak her zaman yararlı olmuştur.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al