-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşlar sizce şu zamanda ne sitesi ya da blogu açmak daha mantıklı ? Bir bloga tekrar başlayacağım fakat karar veremiyorum bir türlü.
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Aynen bende takipteyim ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Valla hocam bana kalırsa gençlerle alakalı bir site olabilir. Bunu dememin sebebi düşünce alanını biraz daha daraltmak daha kolay fikir geliştirmektir. Teknoloji blogları aşırı derecede fazla ve rant yapmış çok fazla teknoloji blogu var. Bu yüzden teknoloji, oyun gibi konuları ele alan bloglar artık tutmuyor, tutsa bile iyi bir yatırım gerekiyor.
Bu yüzden Türkiye'nin en çok internet kullanan kullanıcı kitlesi yaşına göre, 25-30 yaşlarının da kullanabileceği iyi bir site olabilir. Bu site ne olabilir ?
Valla orasını sanırım (bu satırı yazmak için) 10-15 dakikadır (konuyu açtığınızdan beri) düşünüyorum. Eğer programlama konusunda iyiyseniz sadece programlamayı ele alan, videolu dersleri paylaştığınız bir blog ve insanların rahatça sorunlarını yazabileceği bir forum güzel olabilir.
Demek istediğim, sizinde sıkılmayacağınız ilgi alanlarınızdan birisini seçip, bu tür bir projeyle değerlendirebilir, ileride sadece para için değil hobi olarak zevk içinde yapabilirsiniz.
İyi forumlar, saygılar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Mizah, eğlence.
Aklımda bir çok proje vardı çoğunu gerçekleştiremedim bu konularda. Ama en çok ilgilenilecek siteler şuan için mizah ve eğlence siteleri. Sosyal medyada çabuk yayılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
K.G.U
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence de mizah olabilir.Şu aralar eğlenceli yazılar videolar haberler vs. bunlar hit göstermekte.
Zeus
Güç gizden gelir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
42, (%95)
hocam para kazanmak istiyorsan warez siteden şaşma :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Aslına bakarsanız bu size ve emeğinize kalmış bir şey.Örneğin bir blog sitem vardı.Ücretsiz blogspot uzantılı.12 yaşındaydım o sıralar.9 aya yakın sanırım aralıksız yazı girdim.Yazı dediğim de yemek tarifiydi.Hiçbir webmasterlik falan bilmiyordum.Site kendi kendine hitlenmişti.
Anlatmak istediğim hangi alan size yatkınsa o alanda açın.Fakat emek vermeniz şart.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-