-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Bilgisayar, Server, Web Tasarım ve Programlama
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şunu da eklemek isterim arkadaşlar günümüz Türkiye'de avukatlar da sahtekar oldu kimseye güven kalmadı. Boş telefon yada mail yolu ile sizi uyaran avukata çok fazla inanmayın. Avukatın sizi noterden çektiği resmi ihtar ile uyarması gerekir. Bu site kapatma vs de ihtarsız olmaz.
enoua
www.enderaric.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana kalırsa acun medya haklı. Sonuç itibariyle google'a ütopya izle yazdıkları zaman otomatik olarak üst sıralarda çıkma şansın var isimden dolayı.
www.enderaric.com
Bilgisayar Mühendisi
WideSight
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance // Özgür Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bana yönlendir sen onları :D sen pm at bana iletişim adresini falan, gelen mailleri falan ss at ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
eğitimci, akademisyen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tamam, film tanıtımı yapan, eleştiri yazısı yazan bütün internet siteleri kapatılsın o zaman?
Başkasına ait bir içeriği sahiplenip kendiniz paylaşmayın. Youtube paylaşıma izin veriyor.
Ayrıca filmlerin fragmanları, haklarında yorum ve eleştiriler yer alıyor birçok sitede, mantık aynı.
Sizin üretilmiş bir şeyi sizinmiş gibi gösterme hakkınız yok, ama onun hakkında haber, yazı, bilgi, görsel sunabilirsiniz. Görsel malzeme ise en sıkıntılı olanı işte.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Katılıyorum. :) İçerik olarak dava açar, Aksi taktirde tüm uzantılarına hak getiremez eğer getirirse zaten satışı yapılması yasal değildir. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adamlar show tv'nin bu tarz benimini polis bastırıp dağıttılar sen hiç bulaşma istersen :)
Questom
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kardeşim sende maşallahı var tüm domainleri almışsın :D kurtlarvadisi izle beşkardeşler izle allstarı izle vsvs :D
Ek Olarak:
Ne kadar kolay değilmi böyle yazmak :)
Adamı öttürürler öttürürler, öyle siteyi kapatırlar en fazla değil. Maddi manevi, eğerki uğraşırlar ise herşeyini alırlar elinden. Bu acun diye söylemiyorum, tüm firmalar bu tarz yetkiye sahip olan insanlar böyledir.