Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Hedefler genelde biraz kaysa da Microsoft bu konuda oldukça ciddi. Windows 10 Haziran’da hazır ve nazır olacak, deniyor. Önce biz bu ay mobil versiyon ile tanışalım, kararımızı verelim, olmadı sonra Haziran’ı da iple çekeriz.
Muhtemelen Microsoft, Nisan ayında vereceği konferansta Windows 10 ciddi ciddi anlatacak. Kolay değil, sınıf atlıyor, yeniden. Aslında Haziran yakın bir tarih gibi görünse de Windows 8 ve çıkarılış süreçleri hatırlanınca “Neden olmasın” deniyor.
Mobil konusundaysa özellikle son dönemde 512 MB RAM cihazlar için işletim sisteminin test edildiği iddiaları ortadaydı. Evet, bu iddia gerçek, Joe Belfiore de attığı tweet ile destekledi. Olur mu olmaz mı, olursa nasıl olur, o kısmı zamanla göreceğiz.
Bakalım Windows 10, Nokia telefonlara nasıl yansıyacak?
Kaynak
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
SS Gönderebilir misin, merak ettim.:o
Ekleme: Derken zaten eklemişsin resmi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Computer Engineering
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ve herhangi bir sorunla karşılaştınız mı kullanırken?
A good friend would give you the shirt off his back.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Ben de 15 gündür 9926 sürümünü kullanıyorum zaten şu anda bize gelen son sürüm bu sanırım. Herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Açıkcası bir kere hata verdi, sonra da düzeldi.
Hız ve stabilite konusunda gayet iyi. Uygulama yükleme hızını da baya iyileştirmişler.