-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, ApkPortali adlı siteme www yazmadan girilmiyordu, bende bu sebeple GoDaddy' den blogumun DNS kayıtlarını sildim, ve blogger' dan da yönlendirmeyi ptal ettim. Fakat şimdi de blogger' da domain için verilen Host ve Cname çıkmıyor, aldığım domaini yazıyorum kabul ediyor fakat GoDaddy' de ayar olmadığı için domain çalışmıyor.
Beklemem mi gerek acaba, 1-1.5 gün oldu.:D
apkportali.blogspot.com
divxcaddesi.com(Genel Moderatör)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam kafadan bi domain sallayin o bosluga mesela asdasdas.com diye size yine cnameleri verecektir. Godaddy'den girin o cnameleri ekleyin duzelir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende öyle düşünmüştüm iyice karışır diye yapmadım, verdiği cname ve host domaine özel değil yani değil mi? Cevabınız için ayrıca teşekkürler :)
apkportali.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya hazır gelmişsiniz bir sorum daha olacaktı :D K.bakmayın :)
Tüm ayarlamaları yapmama rağmen apkportali.com şeklinde giriş yapmaya çalıştığımda sayfa yüklenmiyordu, www yazmam gerekiyordu. Blogger' dan yönlendirmeyi açtım, başka nerede ayarlama yapacağım ?
Ek Olarak: Beyler ayrıca her domain için farklı host ve cname adresi veriyor bir sorun çıkmaz herhalde ?
Ek Olarak: Tamamdır, çözümü;
Blogger' da verilen c name sadece doğrulama için. Yani bir kere doğruladığınız domaini bir daha tanıtmıza gerek yokmuş, durum buymuş. :) Ama hala www olmadan giremiyorum :(
apkportali.blogspot.com