lostyazilim
tr.link

Alexa Değelerlerimin Çok Düşük Olması Domainden Mi Kaynaklı

11 Mesajlar 1.904 Okunma
acebozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, Site İsmi Silindi adın da bir alan adı almıştım ve kurulumunu gerçekleştirdim. Henüz 1 ay oldu, sosyal medyada çok az tanıtım yapmama rağmen üye olanlar falan oluyor.

Aldığım alan adlarından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama 1 ay olmadan 1 Milyondan düşüyorum Alexa'da, bu konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Forum olduğundan çok vakt geçiriliyordur. Sebebi budur büyük ihtimalle.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

mühendis adlı üyeden alıntı

Forum olduğundan çok vakt geçiriliyordur. Sebebi budur büyük ihtimalle.

Eminim 2-3 dakika durmuyorlardır sitede, takip ediyorum giren hemen çıkıyor.

kral55 kral55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)
Ziyaretçiden ziyaretçiye değişir, birisi 5dk kalır birisi 1 dk topla 2ye böl ortalama 3 dk ;)

Bu da alexayı düşürür. Ama 1 Ayda örneğin blog sitelerinde alexa değerleri için 300k civarı olması gerekir. Benim ki öyle mesela. Sizin ki de bana biraz fazla geldi. Ama iyidir bu da, biraz daha emek sarfedilirse düşürülebilir bir alexa değeri ;) Kolay gelsin, hayırlı çalışmalar...

wmaraci
wmaraci

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
Millet 20mden 1 mye aylarda geçiyor siteyi açtım 1 hafta sonra 1 m de başlattı beni çok garip şuan hitler 20-30 sıralama 2m ülke 60k

Turkgucu21 Turkgucu21 CheffAvsar Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Commis de Cuisine
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 918
  • Beğeniler 158 / 207
  • Ticaret 2, (%100)
sebebi ne biliyormusun senin burada reklam yapman ikide bir reklam yapıp duruyosun ve bi daha aynı konuyu görürsem şikayet ederim seni alexa değer düşme sebebi buradaki kişilere link vererek değer düşürüyorsun buradakilerin hepsinde toolbar yüklü milletin kaynagı google olarak gösterir alexa ama senin kaynagın wmaracı olarak göstermiş alexa

BerkKAVAK BerkKAVAK Professional Seo Advisor Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Programcılığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 9 / 184
  • Ticaret 14, (%93)
Herşeyi boşver de hiphoplife yakında senden o domaini ister her türlüde alır. Bence bir an evel satmaya bak :)

erkolay erkolay webmaster.bbs.tr Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Hosting, Domain, Marka, Patent
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 134 / 216
  • Ticaret 20, (%100)
Kendi tarayıcınızda Alexa Toolbar kurulu ise ve sitede çok zaman geçiriyorsanız, konular açıyorsanız tek başınıza o değerlere getirirsiniz zaten.

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Bence bu siteye emek ver. İş yapar gibi

Selamunaleyküm.

• Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3627
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)

Turkgucu21 adlı üyeden alıntı

sebebi ne biliyormusun senin burada reklam yapman ikide bir reklam yapıp duruyosun ve bi daha aynı konuyu görürsem şikayet ederim seni alexa değer düşme sebebi buradaki kişilere link vererek değer düşürüyorsun buradakilerin hepsinde toolbar yüklü milletin kaynagı google olarak gösterir alexa ama senin kaynagın wmaracı olarak göstermiş alexa

İki de bir reklam mı yapıyorum? Sen beni mi tehdit ediyorsun? Git şikayetini et, hadi site ismini sildim. Tahminde bulunsunlar da yorum yapsınlar, bir destek istenilir ise site ismi yazılır. Ben url olarak yazmasaydım yine insanlar kurulu olduğunu anlayıp gireceklerdi..

Bana hiçbir getirisi yok bu sitenin, sadece bir sitemde reklam var onun da satışını çıkarttım bunun da satışını çıkarttım fiyatada ise 100 lira yazdım. Alexa tekrar düşse fiyat çıkacak mı zannediyorsun? Konum burada belli, bir çok kişi de gördü.

Ben bir site kurduğum zaman hiç uğraşmasam bile 1 ay içerisinde 500K ya bile düşen sitelerim oldu. Domaini sonradan hatırladığım sitelere girdiğim de sonuç bu idi, benim merak ettiğim olay; domainden mi kaynaklanması? Bunun için de domaini yazmam gerekliydi. Tekrar söylüyorum, beni bu şekilde tehdit etme şikayet ettim yaz ve gerekeni yapsınlar. Moderatörlerde bilir ki destek konularında detaylı konu açılmalıdır. Site ismini sildim şimdi evet tahmin etsin arkadaşlar domaini yazsınlar..

İkide bir reklam yapmıyorum, domain öneriyorum bu arada insanlara.. İyi takip edersen anlarsın.

Ek Olarak:

Berk KAVAK adlı üyeden alıntı

Herşeyi boşver de hiphoplife yakında senden o domaini ister her türlüde alır. Bence bir an evel satmaya bak :)

Alamaz, "hiphoplife" marka tescilli bir üründür. TPE'den bakabilirsiniz. Benim de "torrent.com.tr" adın da bir marka tescil edilmiş bir alan adım var, ben bütün torrent sitelerini alamam veya kapattıramam. Adamların içeriğini veya grafiklerini kopyalamıyorum, elbette Hip Hop ve Türkçe Rap kültürüne ait site lakin dediğim gibi almalarına ihtimal vermiyorum.

Bir başka site (hiphoplife ile alakası olmayan) adamların markalaştırmış sitelerinden içeriklerini kopyalar ise onları dava etmeye hakları vardır. Ama herhangi bir içerik çalınmasında dikkatli oluyorum.

Bunlar benim bildiğim, işin açığı atladığım makaleler olabilir. Çokta emin konuşmak istemiyorum, iyi forumlar diliyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al