-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
İnanın sitenin hiç bir güzel yanı yok afedersiniz lütfen bağaşlayın beni. Fakat inanın ki hiç hoş durmuyor; ne olduğu belli değil. İnşallah doğru yolu bulursunuz. :)
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam yanlıs anlamazsan bu site sana ne kadar kazandırıyo ? benim bi ark. var bi türlü düzenli bloga alışamadı ona göre tam böyle şeyler kazanıyormusun acaba bence cokta karısık degil.. hit iyidir ama kazanc ne durumda
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
abduko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
makina teknik ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
delişey arkadaş site beş para etmez ya yorumlar öyle diyor :) ama senin soruna cevap vereyim site aylık reklamlardan geliri 50 lira. indirmelerden gelen gelir ise aylık 35 40 dolar arası değişiyor. şimdi ben buraya facebook nasıl desem herkez öve öve bitiremez halbuki facebook içerisinde o kadar çok ahlaksız o kadar çok kötü şeyler doluki benim bu site mükemmel ötesi kalıyor zamana bırakalım ve kim daha iyi kim daha kötü bakıcaz artık ama yorumlarınız için çok teşekkür ederim sağolun varaolun :) haftaya alexa sıralamasına bakın ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Kıyaslamaların süpermiş ama Facebook ve Milliyet'i kendi blogger blogunla bir tutup blogunda erotik paylaşımlar yapman güzelmiş :rolleyes:
Blogunu blogger yardım forumunda sıkça görüyordum, önceki-sonraki yazılar butonunu yazı altına alamamıştın bir türlü, sorununu çözdün mü acaba sitene giremiyorum da :)
abduko
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
makina teknik ressam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
evet çözdüm :) kıyaslama derken aslında sitede kötü bişey yok ama burdaki yorumlar neden öyle oldu anlamadım dediğimdede haksız sayılmam evet millette ve facebookta o kadar çok erot... içerik varki bunu sende bende herkez biliyor :) inan bana erot... bişey yok sitede sadece bikini tarzında bayanlar var bunlarda ero... sayılmaz tabi bu benim fikrim :) ben çok iyi bir webmaster değilim burdaki yorumlarıda dikkatlice okuyorum herkezin siteyi eleştirme ve kötüleme hakkı var saygıda duyuyorum :) pr 2 şu an pr 4 olduğunda aklımda güzel bir plan var onu gerçekleştircem inş yorum için teşekkürler.