-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu tarz siteler çoğalıyor ancak şöyle bir sıkıntı var ki herşey tek bir adminin elinde. istediği zaman kafasına göre işler yapabiliyor. bir de genel online oyuncu sayısı 14-15 i geçmiyor, toplam oyuncu sayısı 100'lerde. dolayısıyla belirli bir süre sonra hesabı kapatan gidiyor boşa emek veriyorsun pc başında. gerçek ogame gibi kurumsal ne yaptığını bilen yönetim yapısına sahip olmalısınız. her eline script geçen cartogame curtogame diye site açmak yerine bir araya gelin ;)
Ek Olarak: "- %100 BUGSUZ Dünyadaki tek OGame Scripti" diyerek zaten -1 ile başlıyorsunuz!
1 kişi bu mesajı beğendi.
fenomeno
Herşey Yolunda ...
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
WordPress Güvenlik , SEO
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşa aynen katılıyorum. Oyun sitesinin tanıtımı yerine ekip arkadaşları arıyoruz şeklinde bir konu açabilirdiniz.
Yinede çok fazla oyuncu olacağını sanmıyorum , sonuçta ileride kapanma ihtimali olan bir sunucu ve oyuncular bu sunucuda emek harcamak yerine kurumsal oyunda emek harcamaları daha mantıklı olacaktır.
45669
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Oyun sitesi açıyoruz arkadaşım ekibe arkadaş aramıyoruz ve bizim yaptıgımız scriptlerin daha iyisi varsa buyrun tanısalım hodri meydan diyorum herkes bizi tanır karalamak isteyen arkadaşında beni cok iyi tanıdıgına ve bu işi nasıl götürdüğümü çok iyi bildiğine eminim. Biz bu güne kadar oyun kapatmadık Allahın izniyle ve kafasına göre hareket eden adminlerden de olmadık cok sukur, 2-3 gemi için Allah bize kimsenin hakkını gecirmesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1. amacım sizi ya da oyununuzu karalamak değil, fikir beyanıdır.
2. sizi tanımam etmem, üyelik tarihiniz de bu oyunu tanıtma amaçlı olduğunuzun göstergesi, daha öncesi yok sanırım.
3. dünyanın değil uzayın en iyisi olsanız %100 bugsız oyun yapamazsınız. bunu iddia etmek bile komik.
4. yaptığımız script demişsiniz ama orjinal ogame'den yasal olarak herhangi bir izin aldınız mı? sıfırdan oyun yaratmışsınız gibi neden davranıyorsunuz?
5. oyununuz henüz oyuna açılmamış zaten neden kişisel alıyorsunuz yorumları. daha önceden ogame ile ilgili başka siteleriniz de mi oldu?
6. daha önceki projeleriniz nelerdir?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Ogame Wolves Online Browser Game
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Beni tanımadıgınız belli zaten orjinalınden sonra zaten ben gelırım Google bir bakın isterseniz OGame Center buda yeni projem cok sukur bugune kadar sizin dedıklerınızın hıc bırını yasamadık buyrun bug varsa bı yapında gorelım hadı ıddaa edıyoruz bos bos anlatıyorsunuz ınsanların emeklerıne hıc saygınızda yok
MrB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
YIL 2015 Ogame scripti kuracağınıza özgün bir şeyler yapın... Alt tarafı basit bir tema giydirmişsiniz Bu kadar yükseltmeyin kendinizi.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
inşaat mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**