-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar güzel bir projem var birkaç yatırımcı ile konuştum projemi sunmamı istediler projeden daha bahsetmedim projemin çalınmasından korkuyorum. Forumları çok araştırdım ama kesin bir bilgi yok. Aranızda beni aydınlatabilecek biri varmı? Projeyi en sağlam şekilde nasıl koruyabilirim? Notere mi tasdikletmeliyim? patent mi almalıyım. Marka tescili vs... hersey kafamı çok karıştırdı. Türkiyede aynısı olmayan bir web sitesi projesi düşünüyorum.Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yatırımcılar genelde bu tarz fikrim çalınmasın diye imza atma olayına gelmiyorlar. Senin gibi düşünen çok kişi var .Önce siteni aç işliyorsa sistemin tutucağı var diyorsan telif haklarını al derim
Truth
okulsayaci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam gerçekleştirmek istediğin projenin maliyetini karşılayamıyor musunuz? Karşılayamıyorsanız ne kadar proje maliyeti?
wmaraci
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
muhasebeci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
git aslonobaya kesin yapar projeni çalınmazda.konuşmana bakılırsa sen domain bile almaışsındır.ha aldıysan git patentini (38 olanı) al 130 lira
En Güzel ve En Eğlenceli Oyunlar http://www.oyunlar19.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Büyük yatırımcılarla görüşün. Tabi eğer projenize güveniyorsanız. Çalmazlar sadece destek olurlar.