-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar aklımda çok iyi olduğunu düşündüğüm bir proje var ve bunu için web yazılımı öğrenmeye karar ancak benim yapmak istediğim proje baya baya baba bi proje yani bunun için çok dil öğrenmem gerekiyor gibi ama tam olarakda hangilerini öğrenmeliyim kestiremiyorum size sorum tumblr veya facebook ilk yapıldığında bu kadar gelişmeden sadece html css php mi kullanıyolardı ve bunların ilk halini yapabilmem için bu dillerde ne kadar uzman olmam gerekiyor bu işlerden anlayan nolur yardım etsin şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
phpde iyi bilmeniz lazım html ve css de orta derece bilseniz yeter diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
php iyi bilmek derken yani belki sorum çok saçma olabilir kusura bakmayın yeniyim :) yani bir php kitabı bitirsem tabi internet araştırmalarıyla birlikte bu dediğim şeyleri yapabilirmiyim mesela facebookdaki gibi arkadaş ekleme ne biliyim grup kurma falan filan ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Senior Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bu işler kitapla olmaz projen ne gerktiriyosa bunları bi yere not al daha sonra bunları arastır bir birine birleştirerek projen ortaya cıkar söyle bişey söyleyim tasarıma ve css önem vermen lazım kullanıcı görünüme bakar arka planda ne nasıl olus nasıl sorgu yapıyo bilemez
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
verdiğin örneklerin olduğu zamanda bütün siteler o tarzdı o yüzden fark edilmiyordu. Şimdi internette mobil uyumu olmayan göze hitap etmeyen projeler yemez. Yani projeni kendin yapmayı unut ama öğrenmek için bir kaç proje yapabilirsin. Öyle atıyorum facebook hayalin var ve sen bunu yapmak için 0 dan dil öğrenip yapayım dersen kafadan 1,2 seneyi düş
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster, Grafiker, Sunucu Ba
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%25)
Senin kafandaki proje oyun sitesi gibi bişey yapma mı hani rockstar social varya onun gibi bişeyse neleri öğrenmen belli ileri düzeyde css ileri düzeyde html ve php tabi bu proje içinde sermaye lazım reklam lazım yani bu zamanda bir projenin tutması için ya ekibin yada paran olması lazım iyi forumlar.
(Yanlış anlama projeyi yapma demiyorum önce bir taslak çıkart o taslağı bizimle paylaş biz yardımcı olalım)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek.
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hocam php ile hiç bir bilgin yoksa direkt e ticaret zor ilk önce html / css / jquery ile başla sonra php kolaydan zora doğru git ben böyle gittim ve şuan profesiyonel olarak projeler yapıyorum ki üniden önce buna başladım üniyede yazılım bölümünden mezun oldum dediğim gibi ilerle yavaşyavaş..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cevaplarınız için çok teşekkür ederim kendim yapmam çok zor görünüyor :) ama galiba ileri php ileri css ve html öğrenmem lazım.Tekrardan çok teşekkürlercbbir soru daha sorsam ben ekibi nasıl bulucam yani nasıl güvenip ekip bulucam ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Her şeyi kendin yapmaya kalkarsan proje falan çıkmaz. İşi sen kuracaksan php css öğreneceğine liderlik girişimcilik para yönetimi gibi eğitimler al bence.
iqhaber.com