lostyazilim
tr.link

Neden Böyle Bu İnsanlar

11 Mesajlar 1.688 Okunma
lstbozum
tr.link

NovaMan NovaMan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 488
  • Beğeniler 45 / 123
  • Ticaret 6, (%100)
Bir yerde gördüm ve paylaşıyorum bu yazılanla harfiyen katılıyorum..!

Son günlerde gündemde olan Özgecan Aslan isimli vatandaşımızın başına kötü bir olay geldi. Tecavüz, öldürme vs.

Allah rahmet eylesin bunun öncelikle insanlık dışı olduğunu ve yapanların kesinlikle cezalandırılması lazım en ağır şekilde.. Şimdi gelelim asıl meseleye..

Twitterde Facebookda heryerde görüyoruz bu olayla ilgili işte millet şehir dışından gelmiş zanlılıarı linç etmek için ya da Twitter üzerinden o kadar sitem..

Sokak ortasında kafasına kurşun sıkılarak öldürülen şehitimiz için niye kimse bu kadar tepki göstermedi?
İş çıkışı 3 çocuklu polis babayı yol ortasında kurşuna dizilerek öldüren o köpekler için neden o kadar tepki vermediniz?

Hrant Dink denen o Ermeni dölü (!) öldü herkes Ermeniyiz dedi.
Münevver Karabulut öldürüldü herkes Münevveriz dedi.

O kadar şehitimiz oldu kimse çıkıp da hepimiz Askeriz demedi...

Kimse çıkıp da twitterde hashtag yapmadı..

Bu zihinyetin de böyle insanlarında Allah belasını versin.!

[+] Yorum yapacaksanız da lütfen rica ediyorum yazılanları anlayarak yapın....
WampiR tdilek007 benibenimlebirak

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)
Sosyal medyadaki insanları da anlamaya çalışma çünkü türlü türlü karakterde insanlar var ve her kafadan bir ses çıkıyor.
PiN

kişi bu mesajı beğendi.

Zuperman Zuperman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğretmen Adayı
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad M** Ü**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 55 / 97
  • Ticaret 5, (%100)
Güzel bir konuya değinmişsin bunun tek sorumlusu medya ve devlettir.Artık şehit haberlerini okadar sıradanlaştırdılarki televizyonda görünce bile aa yine şehit vermişiz deyip başka kanala geçiyoruz.

Bu tip olaylarda nadir olduğu ve toplumumuzun ve aydın kesimlerin 7/24 haberini yaptığı için bu kadar ilgi görüyor başka mantıklı bir açıklaması yoktur polis çocuğu olarak her şehit verişimizde evde yas tutuyoruz.Allah kimsenin ailesine bu acıyı yaşatmasın.
birsevda

kişi bu mesajı beğendi.

Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.

macgezgini macgezgini www.macgezgini.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek prensipler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 281
  • Beğeniler 0 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
tüm hayatımız şener şen' nin namuslu filmi gibi geçiyor sen onu sadece filim mi sandın arkadaş o tas tamam gerçek işte daha bugün izledim bilmem kaçıncı kez ve yine ilk defa izler gibi..:)

tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
wmaraci
wmaraci

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)
Bence neden böyleyiz deseniz daha doğru olur.
Hrant Dink denen o Ermeni dölü (!) öldü herkes Ermeniyiz dedi. Burda belki ermeni kardeşlerimizde vardır. Ben şimdi bib bib desem olurmu tabiki olmaz bizim gibi insanlara yakışmaz mesajınızı düzenleyip konuya devam edebilirsiniz.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Bunlar hep medyadan kaynaklanıyor. Televizyon kanalları isterse tüm halkı sokağa dökebilir, sosyal medyadaki büyük gruplar isterse yüzbinlerce insanı kışkırtabilir. İsterse de ayakkabısının topuğu kırılıp tökezleyen manken hakkında, ÜNLÜ MANKENİMİZ ÖLÜMDEN DÖNDÜ... AZ SONRA... diye videolar geçip insanı ekrana kilitleyebilir. Hrant Dink olayıda öyle, o kadar insanı eyleme çağıran, binlerce insana şu gün şuradayız diye haber veren büyük gruplar var. Bunlar o kadar güçlü ki o güne kadar ismini bile duymadığımız bir gazeteci için onbinlerce kişiyi sokaklara dökmeyi başardılar. Ama yinede sen adamı ermeni diye ayırma. Ayıp olur o kadarı.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Çok dar bakmışsın olaylara, bende sayısız konuda burada yada sosyal medyada kavga verip kendi kendime neden böyle bu insanlar diye sorup duruyorum .
brown

kişi bu mesajı beğendi.

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
evet yaa çok dar olmuş bir ilavede ben yapayım;
bursada asansörde bir su dağıtıcısı boş su damacanasına tecavüz etmişti kameralar kayıt etmişti buda unutuldu
acaba o damacanaya tecavüz eden neyin dölüydü ?

tdilek007 tdilek007 DOT Medya Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 133 / 46
  • Ticaret 7, (%71)
artık şehit haberlerini yayınlamıyorlar bile.. Tamamıyla medya ve devletin suçu medya haberi 3-5 gün yayına devam edince böyle herkes de ayaklanmaya baslıyor ama hiçbir zaman görmedim şehit haberini 3-5 gün yayınladıklarını. Hatta dağdan inen pkklının konuşması var TC devleti kanalları şehit haberlerini doğru yansıtmıyor biz her gün dağda öldürüyoruz ama sizlere askerlerinizin öldüğünü söylemiyor diye yani o pkklı bile söylüyor şehit haberlerinin basına doğru yansıtılmadığını..

DOT Medya

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
Sosyal ağları kullananların %99 u cahil. Her bulduğu şeye inanıp gaza gelen topluluk var. Kimse beyninin olduğunu hatırlayıp mantıklı düşünemiyor, kitle nereye dersen hepsi oraya gidiyor.

Burada yaza çoğu kişininde dediği gibi bence medyanın işleri hep.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al