lostyazilim

Mobil site eklentilerini Google'a nasıl bildiriyoruz?

12 Mesajlar 1.864 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

hzmhzm hzmhzm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 121 / 30
  • Ticaret 1, (%100)
Selam arkadaşlar jetpack eklentisiyle mobil site yaptım, tekrar google'a sitemap göndermemize gerek var mı?

wmaraci
reklam

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)
bende wp touch eklentisini kullanıyorum diyolar artık mobil uyumlu sitelerde mobile friendly yazcak diye ama hiç gelmedi nezaman gelir acaba ?

natsutr natsutr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** İ**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
hocam nasıl yaptınız acaba benim tema monil uyumlu ama ağır kaçıo gene video sitesi olduğundan sade birşey yapmak istiyorum

hzmhzm hzmhzm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 330
  • Beğeniler 121 / 30
  • Ticaret 1, (%100)

Lagger adlı üyeden alıntı

bende wp touch eklentisini kullanıyorum diyolar artık mobil uyumlu sitelerde mobile friendly yazcak diye ama hiç gelmedi nezaman gelir acaba ?

wptouch eklentisi baya iyiymiş dostum ben de ona geçtim... sanırım google subat ayı içerisinde mobil uyumluluk ile ilgili bir güncelleme yaptı ama ne kadar etkili oldu bilemiyorum. Mobil uyumlu başka bir sitemde anahtar kelimemde 3. sırada çıkıyorum, bilgisayardan arama yapınca 5. sıradayım. o yüzden mobile uyuma ağırlık verdim bu aralar.

wmaraci
wmaraci

dodanli dodanli WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Sigorta
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 128
  • Beğeniler 21 / 9
  • Ticaret 1, (%100)

hzmhzm adlı üyeden alıntı

wptouch eklentisi baya iyiymiş dostum ben de ona geçtim... sanırım google subat ayı içerisinde mobil uyumluluk ile ilgili bir güncelleme yaptı ama ne kadar etkili oldu bilemiyorum. Mobil uyumlu başka bir sitemde anahtar kelimemde 3. sırada çıkıyorum, bilgisayardan arama yapınca 5. sıradayım. o yüzden mobile uyuma ağırlık verdim bu aralar.

WP-Touch bende kullanıyorum ancak Pro değil ve reklamları sadece tema en alt kısım yani açıklama kısmına yerleştirebiliyoruz. Slider altına nasıl yerleştirebilirim yardımcı olabilrmisiniz?

RhomaNtiC RhomaNtiC Dmoz Editör Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar/Donanım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 336
  • Beğeniler 37 / 74
  • Ticaret 2, (%100)

mobil uyumlu yazısını pc'den göremezsiniz, tabletten yada telefondan google'a girip sitenizi aratın, çıkan linkin başında (yada hemen altında) "mobil uyumlu" ibaresini görürsünüz tabi siteniz mobil uyumlu ise.

Ek Olarak: [QUOTE=hzmhzm]Selam arkadaşlar jetpack eklentisiyle mobil site yaptım, tekrar google'a sitemap göndermemize gerek var mı?[/QUOTE]

herhangi birşey yapmanız gerekmez, google sitenizi tarayip mobil uyumlu ise eğer kendisi aramalarda "Mobil Uyumlu" ibaresini belirtir.

Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!

Lagger Lagger SEO & Tasarım Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 512
  • Beğeniler 5 / 34
  • Ticaret 7, (%100)

RhomaNtiC adlı üyeden alıntı

mobil uyumlu yazısını pc'den göremezsiniz, tabletten yada telefondan google'a girip sitenizi aratın, çıkan linkin başında (yada hemen altında) "mobil uyumlu" ibaresini görürsünüz tabi siteniz mobil uyumlu ise.

Ek Olarak:

herhangi birşey yapmanız gerekmez, google sitenizi tarayip mobil uyumlu ise eğer kendisi aramalarda "Mobil Uyumlu" ibaresini belirtir.

Sitem mobil uyumlu imzamdski site bakin PC ve mobil versiyonu ayrı ama öyle bisey yazmiyor

H1N1i H1N1i Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web Yazılım & Seo
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 21 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam siz her halikarda sitenizi bir pingletin tamamdır. Google tarafından gelen botlar kontrol eder zaten.

RhomaNtiC RhomaNtiC Dmoz Editör Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Bilgisayar/Donanım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 336
  • Beğeniler 37 / 74
  • Ticaret 2, (%100)

Sitem mobil uyumlu imzamdski site bakin PC ve mobil versiyonu ayrı ama öyle bisey yazmiyor

Siz göremiyorsunuz sanirim ben telefondan sitenizi arattıgımda mobil uyumlu yazısını görüyorum..

Men arefe nefsehu, fekâd arefe Rabbehu! - Nefsini bilen, Rabbini bilir!

News News Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 13
  • Ticaret 1, (%100)

RhomaNtiC adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:

https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ sitenizin mobil uyumlu olup olmadığını bilgisayardan görebilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al