lostyazilim

Su kodu düzenleyecek var mı

4 Mesajlar 950 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ismail56 ismail56 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Siirt
  • Ad Soyad i** C**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 9 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
http://jsfiddle.net/piedoom/hc6LL/1/

siteme bu kodu koymak istiyorum.Asağida belirttiğim şekilde durmasını istiyorum.Kodlari eklediğimde istedigim yerde duruyor ama google chrome dan site icerigine yakınlaştığımda veya uzaklaştiğimda ekledigim marquee sağa sola dogru kayıyor. sabit durmasi gerekir. yani benim ekran cözünürlüğüm 1920x1080p bende sorun olmuyor cözünürlükle oynadiğimda kendi çözünürlüğü 1024x768p yapınca kayma oluyor.Demek istediğim site içeriğinde hersey sabit ama eklediğim marquee de sorun yasiyorum.Yardım edecek var mı bu kodun aşağıda belirttiğim şekilde sabit kalmasi lazim.Css den anlamadiğim icinde css kodunu nereye eklemeliyim belki css koduyla birlikte olursa dedigim sekilde sabit kalabilir tahminim bu yönde.Ne demek istedigimi Anlatabilmisimdir umarim.

position:absolute; overflow:hidden; left:25px; top:1072px; width:876px; height:33px; z-index:13

wmaraci
reklam

Ceohook Ceohook Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 8 / 15
  • Ticaret 6, (%100)
hocam böyle bir yardım isteme tarzı yok ben hiçbirşey anlamadım.

öncelikle site adresiniz nedir ?

BEN YAPINCA SİTEYE YAKINLASIP UZAKLASİNDA SABİT KALMİYOR derken ne demek istediniz ?

sosyalmedya sosyalmedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 219
  • Beğeniler 28 / 66
  • Ticaret 0, (%0)
top değerini 0 yapın.
css kodlarını ya .css uzantılı bir dosya açıp ona ekleyin ve html tagından önce
olarak ekleyin yada

html de tagı arasına
ekleyip bunun arasına css kodlarını ekleyebilirsiniz.
ismail56

kişi bu mesajı beğendi.

ismail56 ismail56 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum Siirt
  • Ad Soyad i** C**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 9 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Ceohook adlı üyeden alıntı

hocam böyle bir yardım isteme tarzı yok ben hiçbirşey anlamadım.

öncelikle site adresiniz nedir ?

BEN YAPINCA SİTEYE YAKINLASIP UZAKLASİNDA SABİT KALMİYOR derken ne demek istediniz ?

siteme bu kodu koymak istiyorum.Asağida belirttiğim şekilde durmasını istiyorum.Kodlari eklediğimde istedigim yerde duruyor ama google chrome dan site icerigine yakınlaştığımda veya uzaklaştiğimda ekledigim marquee sağa sola dogru kayıyor. sabit durmasi gerekir. yani benim ekran cözünürlüğüm 1920x1080p bende sorun olmuyor.Çözünürlükle oynadiğimda kendi çözünürlüğümü 1024x768p yapınca kayma oluyor.Demek istediğim site içeriğinde hersey sabit ama eklediğim marquee de sorun yasiyorum.Yardım edecek var mı bu kodun aşağıda belirttiğim şekilde sabit kalmasi lazim.Css den anlamadiğim icinde css kodunu nereye eklemeliyim belki css koduyla birlikte olursa dedigim sekilde sabit kalabilir tahminim bu yönde.Ne demek istedigimi Anlatabilmisimdir umarim.

position:absolute; overflow:hidden; left:25px; top:1072px; width:876px; height:33px; z-index:13

şöyle bakınız ekte resimle göstermeye çaliştim

http://i.hizliresim.com/GvP47v.png

Ek Olarak: bakınız şu şekilde yapiyorum.biliyorum yanliş yapiyorum yanlişim nerde. css kodlarni eklyebildim. Anlayan oldu mu ne demek istediği mi ?

Welcome back to the NEW CanteraFC website! We hope you like it!

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)