Başlık doğru oldu mu tam emin değilim fakat açıklamam gerekirse şöyle izah edebilirim. Yaklaşık 1 ay önce oluşturduğum kanalımda Minecraft-Knıght Online-Stronghold ve benzer farklı oyunların videolarını çekiyorum. Kanal 1 aylık olmasıyla beraber şu sıralar günlük izlenme oranı 2500-3000 arasında değişmekte. Her geçen gün de izlenme oranı belli miktarda artıyor. 157 Abonesi var ve abonelerin büyük çoğunluğu sadık kitle. Videolara gelen yorumlardan da anlaşılacağı üzre. Sınav hazırlığından dolayı pek sık video ekleyemiyorum bu yüzden böyle bir içerik ortaklığı tarzında bir şey düşündüm.
Kanalın Adsense ile hiç bir sorunu yok ve şuan reklam yayıncısı. Şuana kadar toplam 20 TL'ye yakın para birikmiş. Ekleyeceğiniz videolardan tabi ki reklam gelirlerinizden para alacaksınız. Bununla beraber videolarınız da belirli bir kitleye izlenmiş olacak. Şöyle bir de adsense'den görüntüleme raporunu aktarayım.
Benimle çalışmak isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilirler. Herkesi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum...