lostyazilim
tr.link

Ücretli veya ücretsiz bağış scripti lazım ?

6 Mesajlar 2.506 Okunma
acebozum
tr.link

zaferkaya zaferkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar herkese selam. Kafamda güzel bir proje var. Bunun için ücretli veya ücretsiz script olarak yardımlarınızı bekliyorum. Hazır site üzerine düzenlenmiş toplama scriptde olabilir. Tarz olarak anlatayım size;

Çok sade bir site olacak solda bir logo anasayfada yardım bekleyen kişilerin kutucuklar içerisinde fotoları olacak. Tıklandığında bu kişilerin detayları açılacak. Anasayfada kutucukların altında o kişiye kaç kişinin online olarak bağış yaptığı yanında "sende bağış yap" onunda yanında en son bağış yapan kişinin ismi yazacak otomatik olarak. Veya elle girilebilir bir sistemde olabilir. Kullanıcılar Bağış yap'a tıkladığında script içerisinde include edilmiş bir paypal ödeme sistemi çıkmalı karşısına. Detayları yardımcı olabilecek arkadaşlara özelden anlatabilirim. Sıfırdan pahalı bir script istemiyorum. Basit bir ürün satış scripti üzerine bile bu istediklerim eklenebilir, düzenlebilir. Ücretsiz bu tarz bir script varsa aşağıya yazabilirsiniz bilen arkadaşlar bunun üzerine düzenlemede yapabilir. Eğerki kafamdaki proje tutarsa scripti çok büyük pahalı bir sistem düşünüyorum. Bütçem Max 100 TL'dir. Öğrenci olduğumu şimdiden söyleyeyim.

Paintten yapmış olduğum örnek bir tema göstereyim.Bu tabi 2 dakkada çizdiğim çok basit bir tema ama bunun tarzında bişey olacak. Grafikler daha geliştirilmiş ve site daha detaylı olacak. Solda ve üstte menüler vs. Yapacak arkadaşları olması gereken detayları aktaracağım. Ayrıca yaptıktan sonra bana özel olması şart değil başka kişilerlede paylaşabilir.

wmaraci
reklam

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)
Hocam böyle bir scripti ücretsiz bulabilir misiniz bilmiyorum açıkcası.

Şu tarz bir script var ama en düşük sürümünün fiyatı 450 $

Demo:
http://hireiphone.com/indiegogoclone/

Satın Alma Sayfası:
http://fundraisingscript.com/pricing.php

ya da PHP Fundraising script diye de aratabilirsiniz.
emirmikail

kişi bu mesajı beğendi.

KayfeBilisim KayfeBilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Makale.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 197
  • Beğeniler 78 / 35
  • Ticaret 9, (%100)
Opencart kullanarak yapabilirsin bence ya da benzeri bir şey sadece satın al kısmını bağış yap olarak değiştire bilirsin.

www.anneyehaber.com

• Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bakıcam Kayfe Bilişim. Ferdi az çok düşündüğüm şey senin yolladığının aynısı. Fakat şöyleki zaten bette bi çok hazır script var. Mesela hazır ödeme scripti var ona sitede kullanılabilir biraz düzenlenerek. Çokta vakit alcak bi iş olduğunu düşünmüyorm önceden asp ile uğraşan biri olarak.

wmaraci
wmaraci

TuncerDemir TuncerDemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Front-end developer
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad T** D**
  • Mesajlar 175
  • Beğeniler 18 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Size böyle script yapabilirim ama php olarak emin olamadım. Yapılan bağışlar felan ama tasarım olarak size çıkarabilirim? ÜCRETSİZ.

Hızlı deneyin, hızlı başarısızlığa uğrayın ve hızlı bir şekilde kendinizi yenileyin.
― T. Peters

• Üyelik 17.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Z** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Valla olsunda tasarım dili pek farketmez hocam. Özelden yazıyorum hemen.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al