Arkadaşlar herkese selam. Kafamda güzel bir proje var. Bunun için ücretli veya ücretsiz script olarak yardımlarınızı bekliyorum. Hazır site üzerine düzenlenmiş toplama scriptde olabilir. Tarz olarak anlatayım size;
Çok sade bir site olacak solda bir logo anasayfada yardım bekleyen kişilerin kutucuklar içerisinde fotoları olacak. Tıklandığında bu kişilerin detayları açılacak. Anasayfada kutucukların altında o kişiye kaç kişinin online olarak bağış yaptığı yanında "sende bağış yap" onunda yanında en son bağış yapan kişinin ismi yazacak otomatik olarak. Veya elle girilebilir bir sistemde olabilir. Kullanıcılar Bağış yap'a tıkladığında script içerisinde include edilmiş bir paypal ödeme sistemi çıkmalı karşısına. Detayları yardımcı olabilecek arkadaşlara özelden anlatabilirim. Sıfırdan pahalı bir script istemiyorum. Basit bir ürün satış scripti üzerine bile bu istediklerim eklenebilir, düzenlebilir. Ücretsiz bu tarz bir script varsa aşağıya yazabilirsiniz bilen arkadaşlar bunun üzerine düzenlemede yapabilir. Eğerki kafamdaki proje tutarsa scripti çok büyük pahalı bir sistem düşünüyorum. Bütçem Max 100 TL'dir. Öğrenci olduğumu şimdiden söyleyeyim.
Paintten yapmış olduğum örnek bir tema göstereyim.Bu tabi 2 dakkada çizdiğim çok basit bir tema ama bunun tarzında bişey olacak. Grafikler daha geliştirilmiş ve site daha detaylı olacak. Solda ve üstte menüler vs. Yapacak arkadaşları olması gereken detayları aktaracağım. Ayrıca yaptıktan sonra bana özel olması şart değil başka kişilerlede paylaşabilir.