lostyazilim
tr.link

Yapılan Çizimlerin , PC'ye Yansımasını Sağlayan Alet?

16 Mesajlar 3.209 Okunma
acebozum
tr.link

Atao Atao notin Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 262
  • Beğeniler 53 / 29
  • Ticaret 7, (%100)

Hakan Temel adlı üyeden alıntı

İhtiyacım olmamıştı böyle birşeye , okadar ilerlemiş değildim.

Fakat şimdi firma kuracağım için bir araştırayım dedim.

Bu aletleri biliyordum fakat tam olarak isimlerini bilmiyordum.

Zaten öğrendikten sonra biraz inceleme videolarını izledim.

Benim işime yaracak birşey olmadığını düşünüyorum.

emin olun bende sizin gibi düşünenlerdendim ne lazım olcucak canım derdim ama derken bir kaç büyük kurumsal iş almaya başladığım zaman anladım indirilen hazır psdlerle tasarımcı olunmıcağını ki siz kendi firmanızı kurmaktan bahsediyorsunuz illustrasyonların kendimizin yapmamız gerektiğindeki kolaylığı çizim bilmedende yapıyorum diyordum ama olmuyormuş kandırmayalım kendimizi.

Bu arada başlangıç seviyesi olarak wacoom bamboo intus serisini öneririm a5 web ve broşür gibi baskılar için gayet yeterli olucaktır size tavsiyem ikinci el 150 lira cıvarına bulabilirsiniz siz kullanmıcak olsanız bile kuracağınız firmadaki tasarımcı arkadaşa lazım olabilir.girişimci dostum iyi çalışmalar ve başarılar.
GokhanKara FurkanHisamioglu

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Ben bundan üç yıl kadar önce UC-LOGIC LaPazz WP5540 A6 tablet almıştım. Yalnızca bir ay kadar kullanıldı. Kutusu filan mevcut. Uçları filan tükenmedi. Sıkıntısı yoktur. Dilerseniz size veya ihtiyacı olana kargo kendisine ait olmak üzere 80 TL'ye (pazarlıksız) gönderebilirim. (Yalnızca kurulum CD'sini bulamadım ancak ben daha 1 ay kadar önce Win 8.1 bilgisayarıma driverını kurmuştum. Driver yönünden sıkıntısı yok.)

Durgun sular derin akar.

errorcode errorcode Kullanmıyor Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarımcı ve Girişimci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** D**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 124 / 60
  • Ticaret 13, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Ben bundan üç yıl kadar önce UC-LOGIC LaPazz WP5540 A6 tablet almıştım. Yalnızca bir ay kadar kullanıldı. Kutusu filan mevcut. Uçları filan tükenmedi. Sıkıntısı yoktur. Dilerseniz size veya ihtiyacı olana kargo kendisine ait olmak üzere 80 TL'ye (pazarlıksız) gönderebilirim.

Urun fotograflarini pm alabilir miyim?

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)

GokhanKara adlı üyeden alıntı

:) ...
Tabiki illaha ki bilmesi gerekmiyor ama ben web ve seo işleri ile ilgilenen birisi isem interaktif ortamlarla iç içe olmak zorundayım ki güncelliğimi koruyayım.

Ben grafikerim, logo kelimesini bilmemiş olsam bu dışarıdan bir göz olarak bakıldığında hoş birşey olabilir mi ? İmkansız..

Söylediğimi boş laf olarak algılamayın, bardağın dolu tarafından bakın.

herkes, her şeyi bilecek diye bir kaide yok, zamanla mutlaka öğrenecektir.

wmaraci
wmaraci

riko riko Skype: oogunoozturk Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 611
  • Beğeniler 116 / 154
  • Ticaret 21, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Ben bundan üç yıl kadar önce UC-LOGIC LaPazz WP5540 A6 tablet almıştım. Yalnızca bir ay kadar kullanıldı. Kutusu filan mevcut. Uçları filan tükenmedi. Sıkıntısı yoktur. Dilerseniz size veya ihtiyacı olana kargo kendisine ait olmak üzere 80 TL'ye (pazarlıksız) gönderebilirim. (Yalnızca kurulum CD'sini bulamadım ancak ben daha 1 ay kadar önce Win 8.1 bilgisayarıma driverını kurmuştum. Driver yönünden sıkıntısı yok.)

Talibim hocam. Detaylıca konuşmak isterim.

Grafik tablet her yerde kullanılacak bir şey değil. Bu yüzden her grafikerinde kullanması gerekmez. Öncelikle resim çizebilme kabiliyeti olması gerekmektedir. Mesela bir afiş tasarlarken grafik tablete gerek yoktur. Çizimi daha çok zorlaştıracaktır. Karakter, maskot, mekan, 3d çalışmaları kat kat kolaylaştıracaktır. Yani sen gidipte kurumsal bir logoyu grafik tablet ile çizmeye çalışırsan çok zorlanırsın. Basitçe; gerek yoktur.

UC Logic-Lapazz serisini öneririm. Hatırladığım kadarıyla Teknobiyotik ve Akortek Türkiye distribitörlüğünü yapıyor. İlgili arkadaşlarıyla iletişime geçebilirsiniz.

HakanTemel HakanTemel Web Site ve Seo İşleriniz Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim Teknolojileri Bölüm Öğ
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 260
  • Beğeniler 49 / 23
  • Ticaret 0, (%0)

riko adlı üyeden alıntı

Talibim hocam. Detaylıca konuşmak isterim.

Grafik tablet her yerde kullanılacak bir şey değil. Bu yüzden her grafikerinde kullanması gerekmez. Öncelikle resim çizebilme kabiliyeti olması gerekmektedir. Mesela bir afiş tasarlarken grafik tablete gerek yoktur. Çizimi daha çok zorlaştıracaktır. Karakter, maskot, mekan, 3d çalışmaları kat kat kolaylaştıracaktır. Yani sen gidipte kurumsal bir logoyu grafik tablet ile çizmeye çalışırsan çok zorlanırsın. Basitçe; gerek yoktur.

UC Logic-Lapazz serisini öneririm. Hatırladığım kadarıyla Teknobiyotik ve Akortek Türkiye distribitörlüğünü yapıyor. İlgili arkadaşlarıyla iletişime
geçebilirsiniz.

Aynen hocam çok iyi söylediniz.

Yani işe yarar kısmı benim alanım değil açıkcası.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al