HTML bir slider var sitenin içinde bu slider bilgilerini veritabanından çektirmek istiyorum. Slider'ın altında küçük resimlere tıklayarak istenilen slide'a gidilebiliyor. Bu slideların geçişini ismini yanlış hatırlamıyorsam anchor tekniği ile yapmışlar. Yani slider'ın idsini "1" yazmışlar küçük resmin a href ini de #1 yazmışlar. Sorum şu bu sliderın veritabanından bilgilerini çektirmeyi başardım. Hatta slider resmini belli boyuta getirip küçük resim olarak da koydurabiliyorum. Yalnız küçük resimlere tıkladığımda geçişler olmuyor. Kodları ve ekran görüntüsünü aşağıya verdim. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
$vbaglan=mysql_query("SELECT * from ayarlar WHERE ayarid=1");
$listele = mysql_fetch_array($vbaglan);
$sitebasligi=$listele['sitebasligi'];
$facebook=$listele['facebook'];
$twitter=$listele['twitter'];
$skype=$listele['skype'];
$rss=$listele['rss'];
?>
<script></script>
<script></script>
<script></script>
Buğra BALCANCI
Hayallerin Ötesinde
Dinamik ve hayallerinizin ötesinde web siteleri
Dilerseniz dinamik yapıda (düzenlenebilir) dilerseniz de sabit sayfalar tasarlayabilirim. Hazır scriptler kurarak en hızlı şekilde sitenizi aktif edebilirim.
paketleri göster
Hazır Web Scriptleri
Hazır scriptleri en aktif şekilde kurulum ve eğitimi
Blog scriptleri (Wordpress vb.), Forum Scriptleri (vbulletin, mybb, phpbb vb.) gibi hazır scriptlerin kurulumu, güvenlik önlemlerini almak ve scriptlerin kullanımı hakkında eğitim veriyoruz.
paketleri göster
Hizmetlerimiz
- Web Tasarım ve Kodlama Hizmeti
- Kodlama Hata ve Güvenlik Kontrolleri
- Logo, Kartvizit Tasarımı
- El Broşürü Tasarımı
- Android Program Yazımı (Yakında)
Projelerim
En Son Projem
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus dui ipsum, cursus ut adipiscing porta, vestibulum quis turpis adispicing amet sit.
tüm projeleri göster
Ne Demişler?
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus dui ipsum, cursus ut adipiscing porta, vestibulum quis turpis.”
Aktif Tasarımlar
Ek Olarak: Yardımcı olacak biri çıkmadı sanırım. :) Sağlık olsun.