Merhaba arkadaşlar.
Az önce 2 farklı mail ile adwords hesabı açtım ve yollanan kodu ekledim hata verdi.
Hata. Promosyon kodunun kullanım süresi dolmuş. Daha fazla bilgi edinmek için promosyon kodunun ayrıntılarını inceleyin.

ama yollanan mailde

† Bu teklife ilişkin şartlar ve koşullar: Promosyon kredisini almaya hak kazanabilmek için yeni bir AdWords kullanıcısı olmanız gerekir ve promosyon kodunu girdiğiniz tarihte, AdWords hesabınızın oluşturulmasının üzerinden 14 günden az süre geçmiş olmalıdır. Bu teklifi etkinleştirebilmek için, promosyon kodunu 31 Aralık 2015 tarihinden önce hesabınızın Faturalandırma sekmesinden girmeniz gerekir. Promosyon kodlarının herhangi bir promosyon değeri yoktur. Promosyon kodunun girilmesi, ilgili promosyon kredisini almaya hak kazanmanızın yalnızca ilk adımı niteliğindedir. Promosyon kredisini almaya hak kazanmak için, promosyon kodunuzu girdiğiniz tarihten itibaren 31 gün içinde 25 TL tutarında reklam harcaması yapmalısınız (vergi uygulanabilir). Örneğin, kodu 1 Eylül 2015 tarihinde girerseniz, 2 Ekim 2015 tarihine kadar 25 TL tutarında reklam harcaması yapmanız gerekir. Her koşulda, bu teklifi etkinleştirebilmek için 31 Aralık 2015 tarihine kadar promosyon kodunuzu girmelisiniz. Promosyon kredisine hak kazanmak için hesabınız AdWords tarafından başarılı bir şekilde faturalandırılmalı ve sorunsuz durumda olmalıdır. Promosyon kredisi, hesabınız yukarıda belirtilen reklam harcaması eşiğine ulaştıktan sonra yaklaşık 5 gün içinde uygulanır. Bunun için, promosyon kodunu kullanarak hesabınızı etkinleştirmiş ve teklifte belirtilen tüm şartları yerine getirmiş olmanız gerekir. Promosyon kredisi, uygulandıktan sonra hesabınızın Faturalandırma özeti sayfasında görünür. Şartlar ve koşulların tamamı için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.google.com.tr/adwords/coupons/terms.html

Bir denedim olmadı bir daha denedim 2 kodda da aynı hatayı aldım.

Ek Olarak: Bu sorunu çözmek gerek ?

Ek Olarak: Kimse yok mu ?

Ek Olarak: Kimse yok mu ?