kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
O sıkıntıyı bende yasadım ve çözüm olarak tüm resimleri silmek zorunda kaldım.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bu kadar değerliyse host firmasından ücretli dosya arttırımı talep et bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
functions.php dosyasının içinde "add_image_size" diye alt alta bir kaç tane kod olması lazım. Tam kodu örnek vermek gerekirse şöyle bir şey olması lazım;
add_image_size( 'widget', 286, 200, true );
Bu kodlardan belirlediklerini silebilirsin. Ama temadaki widgetlerde vs. resimlerin görünmemesine neden olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mesela sahifa teması 7 kere kaydediyor bi magazin teması tam 17 defa kaydediyor bunu bide smush.it optimize edince 22-23 resime çıkıyor. En garanti çözüm paraya kIy script yaptır. Yoksa bunu çözmenin bir yolu yok ben suspend yedim kişisel blogum bu yuzden. Şimdi yama indirme sitemizi bitirmeye uğraşıyoruz kendimiz tasarladık kodladık eksikleri çok ama zamanla gideriliyor işte
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam tüm bunları denemeden önce hatırlatıyım. her dosya boyutu senin temanda kullanılıyo olabilir. Atıyorum kategoriler sayfandaki yazıların imajları bi boyutu çeker yazının içindeki imajın başka bi boyutu. yukardaki denemeler senin dosyalarını silmez. Öncelikle kullanmadığın dosya boyutları varsa onları öğrenmelisin. Daha sonra gereksiz dosya boyutu varsa bunları functions.php dosyandaki image size komutlarından silmelisin. bu işlem bittikten sonra bu
linkteki pluginle kullanmadığın imaj boyutlarını silebilir veya boyut değişikliği yaptıysan yeniden imaj boyutlarını otomatik olarak oluşturabilirsin.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/