lostyazilim

Tek site 3 ayrı site mi olur?

3 Mesajlar 586 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Sahip Sahip WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar; Sizlere sormak istediğim ve aklımı kurcalayan bir konu hakkında bilgi alışverişi yapmak istiyorum.
1 adet web sitemiz var içerisinde .com/teknikservis , .com/kampanyalar ve .com ana dizinde kurulu olan toplam 3 bölüm 3 ayrı site gibi.
Şimdi sormak istediğim konu şu:
Google gözünde bu 3 ayrı bölüm tek site mi yoksa 3 ayrı site gibi mi görünmekte? 3 ayrı tema kullanılıyor 2 wordpress 1 mybb kurulu. Günlük ortalama hit sayısında bir düşüş yok, aksine artış var. Fakat şöyle bir durum söz konusu sitede kalma oranları ve sayfa dolaşım sayıları önceki tek temalı haline göre düşüşler söz konusu. Daha önce 4-5-6 sayfa ziyaret ortalaması ve 4 ile 5 dakika kalma süresi var iken şuan kalma süresi 2.20 lerde ve sayfa dolaşım sayıları 2-3 lerde.
Ziyaretçiler ana dizinden diğer bölümleri dolaştığında bu dolaşım süreleri ve kalma süreleri ana dizin olarak mı değerlendirilir yoksa 3 ayrı site gibi mi?

wmaraci
reklam

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
ana dizin olarak kabul edilir. çok yararı var. bilmediğim zararlarıda vardır ama ben şahsen bilmiyorum.

Sahip Sahip WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 2 / 2
  • Ticaret 1, (%100)

WebDost adlı üyeden alıntı

ana dizin olarak kabul edilir. çok yararı var. bilmediğim zararlarıda vardır ama ben şahsen bilmiyorum.

Şöyle bir durum söz konusu hit olarak anadizinde sayılıyor olması normal ana domaine bağlı olduğu için fakat bütün istatistikler gözle görülür derecede düşüşte. Hitler günlük 2k iken 4-5 k larda olmasına ziyaretçiler oldukça dolaşıyor olmasına rağmen durum böyle. Bizim izleme kodları göstermelik gibi geliyor sanki diğer bölümlerdeki ziyaretçiler tahtaya yazılı ama ana dizine hiç fayda sağlamıyor gibi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al