-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam daha önceden aldığım bi adsense hesabı var doğru düzgün tıklama gelmiyordu benimde paraya ihtiyacım var reklamları belgesel sitemede ekledim video sitelerine yasak diye biliyorum fakat bi kaç belgesel sitesinde adsense reklamları gördüm film sitelerinde bile gördüm bir forumda film siteme adsense reklamlarını koydum 2 aydır kullanıyorum yazmış ban yeme ihtimalim %100 mü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Vallaha hocam aynı soru ve sıkıntı bendede var, benimde bi video sitem ve sitemde reklam yayınladiğim bi adense hesabim var. Geçen gün video sitesine eklediğim bi içerik yuzunden reklam gösterim video sitem icin yasaklanmişti. İtiraz etmeme rağmen halen red ediliyor ve red sebebine ve red ettikleri urlye baktiğimda video sitesinin direk adresini gösteriyor. Tekrardan bi video sitesi kurup tekrardan reklam eklesem sıkıntı olurmu, konu içinde teşekkurler hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
hocam içerik sadece video üzerine degilse sıkıntı olmaz ama sadece video üzerine ise yazı makale yoksa sorun cıkar 10 15 gun gecer sonra hesabını kapatır daha önce bana oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam site belgesel sitesi belgeseli koyuyorum altına konusunu özetini bölümlerini falan yazıyorum yetmez mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tıklamaya zorlamaktır bu buda ban sebebidir bi ay yakalanmazsın iki ay bi baktın patlak verdi
Ek Olarak: uyanık olmalısın tenha saatlerde ekle veya bi iki saat ekle günde sonra kaldır
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
girişimci
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
riske gerek yok bence imzadaki site sanırım kontrol ettim büyük ihtimalle ban yer googleden hiç birşey kaçmaz.benım 21.gun yedi banı 128 tl artı site ban yedi.telif hakkı var belgesellerde de
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen
-
-
Ad Soyad
D** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Bu sitede ban yemezsin arkadaşım için rahat olsun ama şu saatten sonra millet bilerek fazla tıklarsa ban yiyebilirsin konuyu sil birde reklam yerleşimini güzel yap
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
haklısınız hocam tavsiyeler için herkese çok teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam benimde hesabım kapatıldı ben gene kendi bilgilerimle Adsense Hesabı alabilirmiyim acaba ?
sirokey.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Benimde dün kapatıldı ilk onayı aldım ama 2 3 gün sonra hesap kapatıldı diye mail geldi.Tekrar başvurabilirmiyim ?