lostyazilim
tr.link

Mahkeme Kararı ile kapatılmış bir site geri nasıl açılır

4 Mesajlar 1.185 Okunma
acebozum
tr.link

RobbStark33 RobbStark33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 4, (%100)
mahkeme tarafından engellenmiş güzel bir domain var elimde, bir önceki domain sahibi galiba telif hakkı ihlali sebebi ile mahkeme kararı ile siteyi kapattırmış ve ben şimdi bu domaini tekrar aktif hale getirmek istiyorum bunun için bir dilekçe yazılıyormuş ama bulamadım bir türlü yardım edebilecek olan var mı acaba?

vkfilmizle.com
wmaraci
reklam

kral55 kral55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)
bilen varsa bana da söyleyebilir mi arkadaşlar?

host1tl host1tl www.getsy.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Coder
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 363
  • Beğeniler 110 / 81
  • Ticaret 8, (%100)
İlk Önce Domaini Eski Sahibi Size Bir dilekçe ile domainin aktarıldığını bildirecek. Sizde *******ünikasyon İletişim Başkanlığına Bir dilekçe ile domaini size aktarıldığını ve içeriğinin telif haklarına uygun bir şekilde kullanılacağını beyan eden bir dilekçe yazıcaksınız ve *******ünikasyon İletişim Başkanlığına göndericeksiniz. ileşim bilgileriniz ile Dilekçe yazımına gelincede tam oalrak bir örnek veremem ama bu işi yapan belirli yerler ve arzuhalcılar vardır 5-10 tl gibi bir ücrete yazırabilirisniz veya yukarda dediğim şekilde derdinizi anlatan bir dilekçe yazabilirsiniz.

Hayırlı forumlar

RobbStark33 RobbStark33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 4, (%100)

host1tl adlı üyeden alıntı

İlk Önce Domaini Eski Sahibi Size Bir dilekçe ile domainin aktarıldığını bildirecek. Sizde *******ünikasyon İletişim Başkanlığına Bir dilekçe ile domaini size aktarıldığını ve içeriğinin telif haklarına uygun bir şekilde kullanılacağını beyan eden bir dilekçe yazıcaksınız ve *******ünikasyon İletişim Başkanlığına göndericeksiniz. ileşim bilgileriniz ile Dilekçe yazımına gelincede tam oalrak bir örnek veremem ama bu işi yapan belirli yerler ve arzuhalcılar vardır 5-10 tl gibi bir ücrete yazırabilirisniz veya yukarda dediğim şekilde derdinizi anlatan bir dilekçe yazabilirsiniz.

Hayırlı forumlar

teşekkür ediyorum hocam bilgilendirme için, size de hayırlı forumlar

vkfilmizle.com
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al