-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
merhabalar bir müşterime wordpress site yaprım ücretli tema satın aldım fakat müşterimin bunu wordpress olduğunu bilmesini istemiyorum login kısmını değiştirmek istiyorum ve aşağıda resimde kırmızı çerçeve içine aldığım yerleride panelden kaldırmak ssitoyrum bana bu konuda kim yardımcı olucak acaba
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Wordpress alt yapısını kullandığınızı söyleyebilirsiniz :). Sonuçta temayı vs. yapmış ve halletmişsiniz :). Yani bunda bir sakınca yok sanırım :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
mesela trend kurumsal tema ile yapılmıştır vs yazıyor onu nasıl kaldırabilirim en basiti
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Site adresini gönderin bir bakayım :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Sağ üst bölümde ekran tercihleri var oraya tıklayın. Tik işaretli olanların hepsini kaldırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
o şekilde oldu ama hani dediğim gibi müşteri o bölümü hiç görsün istemiyorum onu nasıl halledebilirim acaba
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Teknik Destek Operatörü
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
o kadar ayrıntılı bilmiyorum. biraz php bilseniz aslında wordpressin dosyalarını kurcalayarak bulabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Wordpress
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam müşterinizin, sitenin wordpress alt yapısında yapıldığını sadece o "kırmızı" işaretleri kaldırarak yapamazsınız. Gizlemek neredeyse imkansız. Onları kaldırsanız bile wordpress uzantılı dosyalarıda değiştirmeniz gerekli vs vs vs ki müşteriniz admin panelini kullanıcak anladığım kadarıyla. Bence insanları salak yerine koymayı bırakıp wordpress alt yapısında yaptığınızı söylemek ve ona göre bir ücret istemeniz etik olanı. Sonuça wordpress üzerinde site kurmakta bir yetenek ve emek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
crasher911 adlı üyeden alıntı
Hocam müşterinizin, sitenin wordpress alt yapısında yapıldığını sadece o "kırmızı" işaretleri kaldırarak yapamazsınız. Gizlemek neredeyse imkansız. Onları kaldırsanız bile wordpress uzantılı dosyalarıda değiştirmeniz gerekli vs vs vs ki müşteriniz admin panelini kullanıcak anladığım kadarıyla. Bence insanları salak yerine koymayı bırakıp wordpress alt yapısında yaptığınızı söylemek ve ona göre bir ücret istemeniz etik olanı. Sonuça wordpress üzerinde site kurmakta bir yetenek ve emek.
kesinlikle haklısınız üstadım yok öyle yüksek ücretler talep etmiyorum zaten üstadım 500 tl ile 1500 tl arasında değişen fiyatlar istiyorum buda gayet uygun bir rakkam sonuçta dediğiniz gibi oda bir yetenek ve emek