Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Herhangi bir projelendirme durumunda sorun cikar. AHaber tescillidir, telif haklari vardir.
Bakiniz:
http://www.ahaber.com.tr/gizlilik-bildirimi
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
İŞÇİ
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Koskoca A Haber den atv yayin grubundan bahsediyoruz. Ellerinde ahaber.com.tr var yillardir. ahaber.com yine sizin benim gibi sade bir vatandasin ve 2 yildir sitesi aktif. Koskoca atv garibanin domainiyle ugrasmaz who cekmedim ama ahaber.com.tr en az 6/7 yildir acik. Ugrasacak olsalar ahaber.com la ugrasirlardi. Haa soyle bir durum var ahaber.org sitesinde ahaber.com.tr yi kotuleyen iceeik barindirirsin yada ahaber.com.tr nin taraff oldugu siyasi gorus aleyhinde yayin yaparsin ozaman isler degisir. Ama tarafsiz haber cercevesinde bir sikinti cikacagini dusunmuyorum
hızlı iletişim için skype: m_tarakci
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
.org uzantısı olduğu için pek para etmez sadece domain olarak düşünürsek
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
11- Markaların Kullanımı
İşbu web sitesinde üçüncü kişilere ait belirli markaların ve diğer ayırt edici isimlerin ve/veya işaretlerin kullanılması bu kişilerle Turkuvaz Medya Grup arasında herhangi bir ilişki olduğu veya aralarında lisans anlaşması olduğu veya Turkuvaz Medya Grup’un söz konusu üçüncü kişilerin mal, hizmet ve işlemlerini onayladığı anlamına gelmez. Turkuvaz Medya Grup veya fikri mülkiyet sahibi, ilgili üçüncü kişilerin yazılı izni olmadıkça işbu web sitesi içeriğindeki hiç bir şey kullanıcıya, Turkuvaz Medya Grup veya üçüncü kişilere ait marka, ayırt edici isimler ve işaretler, logo ve tasarımlar ve benzeri fikri mülkiyet hakları üzerinde herhangi bir kullanım hakkı veya lisans vermez.
buyur hocam.
eğer açarsanız ve geliştirir belirli bir kitleye ulaşırsanız elinizden alırlar diye biliyorum. Yani ben yiyemedim sen ye olur :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
R** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Habertürk ile benzer bir sorun yaşadım. Yaşadığım sorun gerçekten komik olmasına rağmen bir o kadar da vahim bir durumdu. Tarafıma gönderilen bir yazıda 20 avukatın imzası olması hiç iç açıcı bir durum değildi.
Sorun ise komik ötesi.
her iki domainde Türk kelimesi geçiyor olması ve alt alta yazılıyor olması. Neredeyse davalık oluyorduk.
digibakers.com - the power of thinking small...