-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Merhaba arkadaşlar, bir sitem var bunun .net uzantısı bana ait, .com ise başkasının domain yaklasik 1.5 aydır bende hergün düzenli içerik ekliyordum, son iki haftadır siteme değişik yorumlar geliyor yok işte marka tescilimiz var ün kazanmış bir isim bu tescilli bir marka ama denetledigimde böyle bir marka olmadığı yazıyordu, tehdit ve uygunsuz argo laflar kullanıyorlar siteyi kapatın yok yazılarımızı caliyorsunuz yok sitemizi taklit ediyorsunuz vs. Eğer siteyi kapatmassam mahkemeye gideceğini söyledi bu konuda ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Hocam adamla sizin paylastiiniz konular aynimi ? Eger marka tescil yoksa icerik falan calmiyorsaniz baska bir konuda paylasim yapiyorsaniz veya markatescil yoksa ayni ozgun yazilar paylasiyorsaniz sorun olcagini sanmam
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Marka tescilliyse sorun yaratabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Bilişim hukukunu % 100 bilmiyorum.
SAyet diğer markayi kopya edici ya da icerigi kopyalayip tekrar yayinlama gibi telif haklarina giren bir husus yoksa ve sizi rahatsiz edenlerin o sitenin sahipleri / ilgilileri oldugunu düşünüyorsaniz noterden ihtarname çekebilirsiniz.
Ihtarnameye rağmen hala devam ediyorlarsa savcılığa suc duyurusunda bulunmaniz gerekir.
Bu konuda hukukcu birinden yardim almanızďa yarar var.