wmaraci reklam
tr.link

Bİng Arama Motoruna Yeni Özellik Eklendi

3 Mesajlar 844 Okunma
acebozum
tr.link

sLymNs sLymNs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek e-Ticaret Yazılım Destek
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad S** Ü**
  • Mesajlar 149
  • Beğeniler 18 / 19
  • Ticaret 1, (%100)
Microsoft’un arama motoru Bing’e yeni özellik eklendi. Diğer arama motorlarına göre daha az tercih edilen Bing, kullanım oranını artırmak için bazı yenilikler getirdi.

Google, Yandex ve Yahoo arama motorlarına göre daha az tercih edilen Microsoft’un arama motoru Bing, kullanıcı sayısını artırabilmek ve popüler olabilmek için yeni özellikler eklemeye başladı.

Bing arama motoru bundan sonra yemek siparişleri ve otel araması yapan kullanıcılara kolaylık sağlamak için sonuç listesinin sağ tarafında kalan alanda ilgili aramaya göre bir firmanın bilgilerini gösterecek.

Yemek siparişleri

Yemek siparişleri için geliştirdiği özellik sayesinde kullanıcılar arama yaptıkları konu ile ilgili sağ tarafta bulunan alanda yemek firmasının bilgilerini görebilecek. Bu özellik sayesinde firma telefonu, adresi ve firma ile ilgili yorumları görebileceksiniz. Bunların yanında online sipariş linkine tıklayarak kolayca firmanın sipariş sayfasına yönlendirileceksiniz.

Otel arama

Bir diğer özellik ise otel aramaya getirilen kolaylık. Belirli bir bölgeden otel araması yaptığınızda yine sağ tarafta oteller gösteriliyor ve otel hakkında bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Otel menüsünden kolayca rezervasyon tarihleri hakkında bilgi alabiliyorsunuz.

Bing arama motorunun bu yeni özellikleri şu an için sadece ABD’de kullanıma açık. Türkiye’de ne zaman kullanılacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

KAYNAK: Bİng Arama Motoruna Yeni Özellik Eklendi

Kişisel Web Sayfam;

suleymanustundag.com
googleasistan
reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Hocam bildiğimiz reklam almaya başlamış :).
sLymNs

kişi bu mesajı beğendi.

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
bing beni çok sever domainimle ilk sırada geliyorum :D alan adı ile keyword aynı olunca ama yandexe sevdiremedim kendimi 2 ay oldu :D site kapalı şu anda 40 bine geriledim tr de ama globalde yükseldim :D bing seviyorum canım seni

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al