-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
N** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar piyasada çeşitli şekillerde (hap, şurup v.b.) şekillerde satılan ancak işe yaramayan ürünler listesinden yola çıkarak bu ürünün çalışan, işe yarayan halini bitkisel yağ olarak yapabilmiş bulunmaktayız. işe yarıyor ve inanılmaz faydalarda sağlıyor.
ürün kozmetik sektöründen, kadınların %30unda varolan bir sorunun çözülmesi üzerine.
fakat bütçemizi ürünü elde etmekte bitirdik. testler sonuçlar yanılgılar ve nihayetinde çalışan son halinin yapımı derken paramız kalmadı.
ürünü internet üzerinden satmak istiyoruz. bize bir yatırımcı veya reklam ve web işlerinden çok iyi anlayan birisi lazım onu nerde bulabiliriz veya izleyebileceğimiz farklı bir yol varmıdır varsa nedir.
teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sağlık bakanlığından gerekli izinleri almakla başlayın yatırımcılar için inanılırlık ve uzun vadeli iş intibası uyandırabilirsiniz
2 kişi bu mesajı beğendi.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
N** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
amacımız inandırıcılık peşinde koşmak değil.
iş yapmaya çalışıyoruz. inanmadığımız bir işte değil. ciddi birini bulursak ortak paydalarda buluşabileceğimizi düşünmekteyiz.
görüşünüz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Tarım bakanligindan yasal evrak alabilirsiniz anlattığınız kadarıyla ürününüz bitkisel
Sonrası için sağlık bakanlığı gibi mevzuatları çözersiniz
Her 3 kadından 1 inde olan sıkıntı ne onu hiç bilemedim bu rakamı hele nasil buldunuz çözemedim nüfusumuzun 30 milyonu kadın desen 10 milyon müşteri eder bunun 100 de 10 u kullansa 1 milyon müşteri demek 1 tl kazansan 1 milyon kâr ediyorsun
Rakamlar pek inandırıcı gelmedi yatırım maliyetleri Nedir bilmiyorum araştırma yaptınız mi ama böyle bir piyasa var diyorsaniz evi arabayı satar girerim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
"amacımız inandırıcılık peşinde koşmak değil." bu yorumdan sonra bende size inanmamaya başladım hocam :)
https://www.dopinger.com/tr
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sanırım uygulanabilecek en iyi yol KOSGEB'İ araştırmak. İnandırıcı olursanız bu iş için yeterli parayı devlet sağlar, cebinize atarsınız ve satışa başlarsınız. Ya da patent başvurusu yapıp direk patent olarak ilaç firmalarına satabilirsiniz. İnandırıcılık şart
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Amele
-
-
Ad Soyad
N** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1. İnandırıcı olmayı müşterilere saklıyorum ortaklık yapacağım kişiye ise olayın ürün satmak gibi niyetim olmadığından inandırıcılık peşinde koşmuyorum.
2. hanginizin ürünün veya hikayenin inandırıcı olup olmadığına dair bir fikriniz varki inandırıcı olmadığına karar verdiniz birden?
3. birisine akıl vermeden önce biraz empati yapın, onun kadar akıl vereceğiniz konuyla ilgili bilgilimisiniz diye bir ölçün tartın. en kötü ihtimal size inandırıcı gelmeyen bir idda ile karşı karşıya kalırsanız iddanın ispatını isteyin. eksik yamuk çarpık bilgiler ile verilen kararlarda eksik çarpık yamuktur.
buraya uzun uzadıya konuyu tartışmaya çevirmek için gelmedim sadece laf kalabalığı uğruna yorum atmazsanız sevinirim demek istedim.
ermaneray@ evini arabanı satmak gibi bir şeye gerek yok, detay öğrenmek isterseniz konuyla ilgili lütfen pm olarak telefon numaranızı atın dönüş yapayım.
teşekkürler.
Questom
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
Ü** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Maalesef ki bütçe olmadan reklam imkansız hocam. Kısacası birileri size körü körüne destek çıkmaz kanımca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
yok hocam ben sizin için evimi arabamı satar girerim demiştim :)
ama yatırımcı için kaliteli bir pazar araştırması yapmalısınız
ürünün artıları eksileri nelerdir (ürün içeriği olarak değil tabiki )
pazar payı piyasa şartları ve doğacak pürüzler rekabet yatırım maliyetleri
tuik'in yaptığı pazar araştırmaları varsa bunları iş planınıza ekleyin