-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yazınız bana ulşatı ve yayınladım. Teşekkür ederim.
Siz de yazı linkini sosyal medyada paylaşabilirsiniz teşekkür ederim.Hocam gönderdiğiniz yazının linkini çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde yayınladım. Şu anda okunma rekorları kırıyor. Kısa zamanda size iyi bir backlink getireceğinden eminim.
Ek Olarak: Wordpress alt yapısını kullanan sitemi blogger'a taşıdım. Taşıma esnasında bazı sorunlar çıktı.
Yazı yayınlayan arkadaşlar yazılarını kontrol etsinler. Sorun varsa bana dönün düzelteyim. Ben elimden geldiği kadar yazıları tekrar yayınladım. Ama dikkatimden kaçanlar da olabilir
Ek Olarak: Ücretsiz tanıtım yazılarınızı yayınlamaya devam ediyoruz. Arama sonuçlarında yükselmek istediğiniz kelimleri içeren bir makale üzerinden blog sitenize link verebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken makalenizi belirtilen hususlara uygun olarak yazıp göndermeniz.
Ücretsiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.
braveturks@gmail.com Ayrıntılar için iletişime geçiniz.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam alımlar devam ediyorsa düzenli yazabilirim. İstediğin tarzı anladım. Site tanıtımı değil faydalı bilgi olsun istiyorsun.O da bizde var hamdolsun. Sağlık sektöründe her türlü yazabilirim. Teşekür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
5 aylık web site nasıl pagerank alıyor ya?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretmen
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet, yayınlamaya devam ediyoruz.
Ücretsiz tanıtım yazınızı yayınlıyoruz.
braveturks@gmail.com Ayrıntılar için iletişime geçiniz.