lostyazilim
tr.link

Sitem Hit Almıyor

4 Mesajlar 1.078 Okunma
acebozum
tr.link

RobbStark33 RobbStark33 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 4, (%100)
Film sitemin indexi 20 k olmasına rağmen sitemin günlük tekil hiti 250 300 oluyor ve site 7. ayında nasıl oluyorda 3 aylık sitenin 3 k indexi olmasına rağmen 70 80 k hit alıyor anlamış değilim, 5 6 siteden backlink aldım, seo çalışması yaptırdım her arama motoruna kayıtlı imlemeler yapıyorum, twitterdan paylaşıyorum ama bi türlü olmuyor neden acaba artık bende hiç değilse 1 k hit görmek istiyorum

vkfilmizle.com
wmaraci
webimgo

ShaiyaPazar ShaiyaPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 1, (%100)
bu paylaştığın filmlerin üzerindeki watermark ile doğru orantılı tüm filmlerin üzerinde kendi reklamın olamadır ayrıca siten için bir bot yazıp başkaların senin sitenden filmleri çekebilmesi için botu her yerde paylaşmalısın ayrıca filmlerin öne çıkan görselleri sıkıştırılmış olmalıdır bu ziyaretçilerinin web sitene google görsellerden ulaşabilmesi için önemli bir ayrıntıdır ve film sitesi sahibi olarak deneyip etkisini gördüğüm bişeydir geriye başka birşey kalmıyor seo tabikide önemli ama özgün içerik daha önemli !

cagatayturgut cagatayturgut Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Avusturya
  • Ad Soyad Ç** T**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 8 / 3
  • Ticaret 2, (%0)
Ayni dertten muzdaribiz hocam yaklasik iki haftadir hafta ici hergun en az 4 adet ozgun yazi ekledigim siteme hit gelmiyor. Bir seyi eksik yaptigimida dusunmuyorum. Bakalim ne olacak

ShaiyaPazar ShaiyaPazar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 99
  • Beğeniler 0 / 11
  • Ticaret 1, (%100)

cagatayturgut adlı üyeden alıntı

Ayni dertten muzdaribiz hocam yaklasik iki haftadir hafta ici hergun en az 4 adet ozgun yazi ekledigim siteme hit gelmiyor. Bir seyi eksik yaptigimida dusunmuyorum. Bakalim ne olacak

Tüm herşeyin eksiksiz olarak yapıldığını düşünüp ama yinede bir eksik olduğu kanaatindeyseniz bir profesyonelden yardım almanızı öneririm.
oaskan

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al