-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Muhasebe, Blogger
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google 'ın ne yapacağı hakikaten belli olmuyor. Ben de ilk başvurduğumda, aynı sebepten bloğum reddedildi. Daha sonra blogger 'da başka bir blog açıp, .com alanadına yönlendirdim. 2 ay sonra başvurdum kabul etti. Sonra aldığım kodları ilk reddedilen bloğa yerleştirdim, tıkır tıkır çalışıyor :)
www.hakancolak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Gözüme çarpan bir yer oldu.
http://www.arkayuzu.com/search/label/deep%20web
Elbisedeki kana ban atan AdSense bu yüzden kabul etmemiş olabilir sizi, tabii bu benim kişisel görüşüm diyelim de atlamasın bazı arkadaşlar. :)
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Yazılar azdır daha ondandır. Benimde bir sitem kabul olmadı bu nedenle. İçerik ekleyip daha fazla tekrar denerim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
gelen mail de aciklamali olarak burasi olmas sunu sil bunu ekle temani degistir uye topla gibi acik biseyler soylese cok basit olacak..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arkadaşlar bende 6. kez başvuruda kabul edildim, 5 kez başvuruda reklamları anasayfanın sağ ve sol yanına SABİT (sayfa aşağıya inerken reklamlar sabit duruyordu ) yaptım birde logo yanı. 3 adet bu şekilde 5 kez red edildim :) red cevabı arkadaşa gelen mail ile aynıydı. 6. başvuruda ana sayfa sağ ve sol yanına kayan 2 tane koydum ve kabul edildi. Buda bir tecrube oldu işte. Belki işinize yarar.