-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam alastyr hostıng kullnıyorum dun 1 ay daha uzattım hostngı suresını hostıng ıyı mı sızce yıllık alayım mı +bomoyun.com sırf ıçerık eklemıyorum çunkı sıte ıcı **h** taglar **b-i-u** etıketlerı kısaca aramna motoru optımızasyonu yaptıracaktım fakat adam yapamadı sorunun temada oldunu soyledı hayal oyun v4 kullnıyorum ama galıba tema şifrelı buna el atabılırmısınız veya onerınız nedır tema sahıbıne msj atıyorum ***da bı turlu donmedı.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
Bilo
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
Sanat Direktörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
doktor adlı üyeden alıntı
Merhaba, o bahsettiğiniz konuyu anlık olarak takip etmiştim ve tekrar tebrik ediyorum sizi. Bende kendimi SEO konusunda bir şeyler biliyorum sanıyordum :) Herkes için, Ezberbozan bir uygulama oldu.
Bu arada, O konunuzda SEO için en önemli faktörler arasında iyi bir hostinge sahip olmak gerekir dediğinizi hatırlıyorum. Sakıncası yok ise pm ile ( reklam olmasın diye PM diyorum ) 1-2 tane Türk veya yabancı hosting firması önerebilirmisiniz.
Dediğiniz gibi; hem "reklam olur" düşüncesi hem de belki biraz göreceli olduğu için hosting firması ismi vermedim, doğrusu vermeyi de pek uygun görmüyorum. Ama bakın
burada hem hosting fiyatlarını bir arada görebilmek hemde bazı denemeler yapmak için basit bir site kurmuştum, belki fiyatlar ve firmaların kuruluş tarihlerini inceleyerek fikir edinebilirsiniz.
.
Domainog.com | Seobilog.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
15 Dakikada Olmasada 4 günde 91 Seo Puanı, Googledeki sıranızı, ilk sayfaya taşıyabilirim daha yeni açılmış bir web sitem var ve seo uyumluluğu içerik güncelliği ve özgün yazımlarla sitem şuanda baya üst seviyelerde olmaz demeyin oluyor daha 5 inci gününde olan site günlük 3.298 tıklanması var