-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Son zamanlarda Dünya teknolojisinin acayip bir hızla değişmesi üzerine bütün şirketler kendilerinin son teknolojilerini piyasaya sürmeye başladılar. Yakın bir zamanda Apple’ın piyasaya çıkardığı tablet bir çok şirket tarafından da fikir alınarak şirketlerin kendi tabletlerini Apple’nin tabletinin üzerine kendi teknolojilerini koyarak çok değişik tablet bilgisayarlar piyasaya sürmesine sebep oldu. Google her şeye elini attığı gibi tablete de attı. Google elini attığı şeylerin %25 gibi büyük bir oranı kaplayan şirketler iflas etti veya Google onları satın alıp bünyesine kattı. Google Yönetim Kurulu Başkanı Schmidt bir gazeteye verdiği röportajında yaklaşık 6 ay sonra kendi tabletlerinin piyasaya çıkacağını söyledi. Google Tablet’in teknik özelliklerine girmedi.Modelin en yüksek kalitede ve son teknojide olacağını da ifade etti. Bakalım piyasa nasıl bir değişime uğrayacak ve Apple ile Google arasındaki yarışı kim kazanacak.
Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Memleketi soydu soğana çevirdi daha ne yapcak bilmiyorum ki tarım işlerine bile girer bu yakında
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Herkezin ekmeğine göz dikmeye başladı. Arama motorları , video siteleri , internet tarayıcıları , şimdide tablet mi ?
Yakında telefon , bilgisayar , işletim sistemi çıkartmaya kalkarda microsoft bunu bombalar iyice gıcık kapmaya başladım google amcaya. Yaşlı maşlı demicem en sonunda :)