lostyazilim
tr.link

Film sitem hakkında soru

11 Mesajlar 1.301 Okunma
lstbozum
tr.link

Sebilisim Sebilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar film sitem açılalı 10 Gün Oldu..

İlk 3 gün günde 5 film ekledim

Sonraki 7 günde günlük 10 ar film ekledim.
Hergün eklediğim filmlerin imdb puanlarına göre özellikle Twitter - Facebook - Google Plus - Flicker hesaplarımda yayınladım.

Sosyal medya hesaplarını özenle spam yapmadan açtım.
Hergün pingmyurl.com sitesinden siteyi pingledim (Gece paylaşımlarım sabah indexleniyor)

Film paylaşımlarımda botla ama içeriği etiketleri kendim özgünleştiriyorum.

Site için Tıkla

Fakat işte... Hit alamıyorum :( Twitterda günlük anlaşmam var 5 tweetime 1000 RT + 1000 Fav alıyorum. 50 Hit geliyor onun dışında normalde gelen 10 Hit..

Ne yapmalıyım.. Film sitesi kur ilk hafta 2 K hit al muhabbeti yalan çıkıyor sanırım bu durumda

Son 3 gündür herşeyi araştırıyorum.. Facebook reklamları çok pahalı günlük 50 TL filan vermelisiniz devamlı yapamam.. Twitter uygun ama yeterli hit alamıyorum :( Seo olaylarına girmeyi denedim hoppalaaa aylık 500 TL para yedirmem gerekli minimum.. Ondanda beklentim çok olmamalıymış. Tavsiyelerinizi bekliyorum

wmaraci
reklam

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)
Hocam bu sektörde fazlası ile site var. Yani ilk hafta 2k muhabbetine fazla inanmayın. İlk hafta 2k olması için de sosyal ağ çevrenizin bayağı bir geniş olması gerekiyor.

• Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Hocam bu sektörde fazlası ile site var. Yani ilk hafta 2k muhabbetine fazla inanmayın. İlk hafta 2k olması için de sosyal ağ çevrenizin bayağı bir geniş olması gerekiyor.

Hocam inanmadık zaten ama yani ne yapacağız nasıl ilerleyeceğiz bu sektörde sosyal ağ hitine para veren şirket bulmak ayrı bir sıkıntı zaten ne yapmalıyım bir fikriniz var mı ?

• Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Sebilisim adlı üyeden alıntı

Hocam inanmadık zaten ama yani ne yapacağız nasıl ilerleyeceğiz bu sektörde sosyal ağ hitine para veren şirket bulmak ayrı bir sıkıntı zaten ne yapmalıyım bir fikriniz var mı ?

Eklediğiniz filmler yeni çıkan filmler miydi yoksa eksi filmler mi ?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)

Eklediğiniz filmler yeni çıkan filmler miydi yoksa eksi filmler mi ?

O konuda bicaps.net - baglanfilmiizle.com sitelerinden en son eklenenleri alıyorum.

• Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

O konuda bicaps.net - baglanfilmiizle.com sitelerinden en son eklenenleri alıyorum.

Hocam yeni çıkan filmleri araştırın, hatta sürekli yeni filmleri takip edin. Böyle bir site kuruyorsanız herşeyi tamı tamına yapmaya çalışın. Mesela sizin için çalışacak bir uploader bulun. En azından günde 2 tane yeni çıkan film yüklettirin. Her gün film eklemesin, zaten her gün yeni film çıkmıyor. Yeni çıkan filmlerin hepsi Google'da çok aranır.

Örnek: "Grinin Elli Tonu"

Bildiğim kadarıyla daha yayınlanmadı film. Film çıkmadıysa Fragman'ı yayınlayın ama kullanıcıları şaşırtmayın. Yani Grinin Elli Tonu filmini izle yazıpta içeriye fragman yüklemeyin. Bu şekilde olursa bir giren bir daha girmez.

"Grinin Elli Tonu - Fragman" yazarak bir nebze olsa da kullanıcıları sitenize çekebilirsiniz.

Ve her film sitesinde tema hep aynı. Tavsiyem özel bir tema yaptırın. Sadece size özel olsun, sade ama kullanışlı bir tema olsun.

• Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)

Hocam yeni çıkan filmleri araştırın, hatta sürekli yeni filmleri takip edin. Böyle bir site kuruyorsanız herşeyi tamı tamına yapmaya çalışın. Mesela sizin için çalışacak bir uploader bulun. En azından günde 2 tane yeni çıkan film yüklettirin. Her gün film eklemesin, zaten her gün yeni film çıkmıyor. Yeni çıkan filmlerin hepsi Google'da çok aranır.

Örnek: "Grinin Elli Tonu"

Bildiğim kadarıyla daha yayınlanmadı film. Film çıkmadıysa Fragman'ı yayınlayın ama kullanıcıları şaşırtmayın. Yani Grinin Elli Tonu filmini izle yazıpta içeriye fragman yüklemeyin. Bu şekilde olursa bir giren bir daha girmez.

"Grinin Elli Tonu - Fragman" yazarak bir nebze olsa da kullanıcıları sitenize çekebilirsiniz.

Ve her film sitesinde tema hep aynı. Tavsiyem özel bir tema yaptırın. Sadece size özel olsun, sade ama kullanışlı bir tema olsun.

bicaps.net bile keremiya kullanıyor :) Olay temada değil.. baglanfilmiizle.com sitesinin aylık 600 TLye hacklink aldığını keşfettim mesela.. Süre desem site 3 aylık ama günlük 20 K dan aşşağı hiti varsa bende neyim...

• Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

bicaps.net bile keremiya kullanıyor :) Olay temada değil.. baglanfilmiizle.com sitesinin aylık 600 TLye hacklink aldığını keşfettim mesela.. Süre desem site 3 aylık ama günlük 20 K dan aşşağı hiti varsa bende neyim...

Ben sadece size hit getirecek şeyleri söyledim. Sitenizde birşey farkettim.

http://www.hdfilmizlersin.com/grinin-elli-tonu-hemen-turkce-dublaj-izle.html

Mesela Grinin Elli Tonu Türkçe Dublaj çıkmadı, sizde bu film nasıl var? Hadi onu geçtim Youtube Linki eklemişsiniz. Video Linki bile hatalı.

Bence herşeyden önce siz biraz sitenizi düzeltin.

Hit istiyorsanız hit getirecek şeyler yapmalısınız.

• Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)

Ben sadece size hit getirecek şeyleri söyledim. Sitenizde birşey farkettim.

http://www.hdfilmizlersin.com/grinin-elli-tonu-hemen-turkce-dublaj-izle.html

Mesela Grinin Elli Tonu Türkçe Dublaj çıkmadı, sizde bu film nasıl var? Hadi onu geçtim Youtube Linki eklemişsiniz. Video Linki bile hatalı.

Bence herşeyden önce siz biraz sitenizi düzeltin.

Hit istiyorsanız hit getirecek şeyler yapmalısınız.

O film yayınlandı hocam youtube yüklemişti elemanın birtanesi oradan eklemiştim onu kendim bulup

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Site fikir alış veriş bölümüne taşınmalı.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al