wmaraci reklam
tr.link

Steve Jobs'dan harikulade sözler

2 Mesajlar 805 Okunma
acebozum
tr.link

Teknobeyin Teknobeyin Teknobeyin.com Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Entrepreneur
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** G**
  • Mesajlar 159
  • Beğeniler 0 / 41
  • Ticaret 1, (%100)
Yaptıkları ile, başarıları ile fazlası ile örnek aldığım birisi olan Steve Jobs'un fazlası ile sözü bulunmaktadır. Bu sözlerinden birçoğunu sizler ile paylaşmak istiyorum. En azından bu sözler doğrultusunda projelerinize daha da fazla odaklanacağınızı düşünüyorum.

[*]“Dünya’yı değiştirebileceğini düşünecek kadar çılgın olan insanlar ancak Dünya’yı değiştirebilecek işler yapabilir.”
    [*]‘Bir proje ortaya çıkardığınızda ilk başta hatalar yapabilirsiniz, önemli olan hatalarınızı savunmak yerine bir an önce düzeltemeye çalışmaktır.’
    [*]‘Yaprıklarımla olduğu kadar yapmadıklarımla da gurur duyuyorum.’
    [*]‘Mezardaki en zengin adam olmak değil, yatağa yattığımda harika işler yaptık diyebilmektir benim için önemli olan.’
    [*]‘Biz sadece, işletim sistemlerine baktık ve bunu daha basit ve daha güçlü yapabilir miyiz dedik.’
    [*]‘Benim işim insanlara iyi davranmak değil, onları geliştirmek.’
    [*]‘Müşterinize ne istediğini sorup ona göre ürün çıkaramazsınız, çünkü siz onların istediğini yaparken onlar başka birşey istiyor olacaktır.’
    [*]‘Tasarım nasıl gözüktüğü veya nasıl hissettirdiği değildir, nasıl çalıştığıdır.’
    [*]‘Hayattaki vaktiniz kısa, o yüzden işe yarar birşeyler yapmak için harcamanız çok önemli.’
    [*]‘Korsan olmaya karar verdiysen deniz kuvvetlerine katılmak mantıksızdır.’

Kaynak: MSN.COM

Teknobeyin.com — Teknolojinin Beyni
googleasistan
reklam

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Gerçekten çok iyi sözler. Tüm sözlerininde hakkını verdi sanırım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al