lostyazilim

Radyo sitesi tavsiye

3 Mesajlar 662 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

w4nted w4nted WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek SEO
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 647
  • Beğeniler 42 / 100
  • Ticaret 53, (%98)
Hepinize iyi geceler arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce açtığım radyo sitesi çok sade oldu girenler siteden hemen çıkıyor diye yeniden tasarlamaya karar vedim fikirlerini bekliyorum siz radyo sitesinden ne beklersiniz nasıl olmalı ne olursa sitede kalırsınız ve en önemlisi hangi renkte olmasını istersiniz renk kodlarıyla beraber paylaşırsanız sevinirim

Şimdiki hali radyolina.com bakabilirsiniz

wmaraci
reklam

Sukru Sukru Grafik Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Graphic Designer
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 181
  • Beğeniler 56 / 90
  • Ticaret 41, (%100)
Bence Flash gidin, biz ekip olarak bir internet radyoculuğu yapmıştık. Basit ama görsel olarak etkili bir flash tasarımımız vardı. Örneğin radyo playeriniz kendinize özgün olsun, bir kaset şeklinde vs. Sitenin sağ üst, sağına soluna bir yerine sabitleyin. Flash olduğu takdirde sayfalar gezilse de kapanmayacaktır.

Bunların yanı sıra canlı yayın şart bence. Çünkü YouTube, karnaval vb. siteler dururken hit şarkı için sizin sitenizi tercih eden insan sayısı az olacaktır.

Tasarıma dönecek olursak, anasayfayı fazla yormayın, facebook ve twitter üzerinden iletişim kutuları ekleyin tweetler orada görünsün, oradan yazılsın.

Renk olayı aslında uyuma bağlı, biz koyu renkleri kullandık fakat turuncuyu vurgulamaktaydık.

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
Radyo sitesinde canlı yayın çok önemli kullanıcıların farklı şekillerde ve yöntemlerde dinleme seçeneklerine ulaşması fayda saglıyacaktır ayrıca radyo sitesi için düşük ses kalitesi yerine 128kps ses kalitesi tavsiye ederim kendimde radyo satışı yapıyorum şu An ara verdim işlerime

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al