-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
53, (%98)
Hepinize iyi geceler arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce açtığım radyo sitesi çok sade oldu girenler siteden hemen çıkıyor diye yeniden tasarlamaya karar vedim fikirlerini bekliyorum siz radyo sitesinden ne beklersiniz nasıl olmalı ne olursa sitede kalırsınız ve en önemlisi hangi renkte olmasını istersiniz renk kodlarıyla beraber paylaşırsanız sevinirim
Şimdiki hali radyolina.com bakabilirsiniz
Sukru
Grafik Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bence Flash gidin, biz ekip olarak bir internet radyoculuğu yapmıştık. Basit ama görsel olarak etkili bir flash tasarımımız vardı. Örneğin radyo playeriniz kendinize özgün olsun, bir kaset şeklinde vs. Sitenin sağ üst, sağına soluna bir yerine sabitleyin. Flash olduğu takdirde sayfalar gezilse de kapanmayacaktır.
Bunların yanı sıra canlı yayın şart bence. Çünkü YouTube, karnaval vb. siteler dururken hit şarkı için sizin sitenizi tercih eden insan sayısı az olacaktır.
Tasarıma dönecek olursak, anasayfayı fazla yormayın, facebook ve twitter üzerinden iletişim kutuları ekleyin tweetler orada görünsün, oradan yazılsın.
Renk olayı aslında uyuma bağlı, biz koyu renkleri kullandık fakat turuncuyu vurgulamaktaydık.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Radyo sitesinde canlı yayın çok önemli kullanıcıların farklı şekillerde ve yöntemlerde dinleme seçeneklerine ulaşması fayda saglıyacaktır ayrıca radyo sitesi için düşük ses kalitesi yerine 128kps ses kalitesi tavsiye ederim kendimde radyo satışı yapıyorum şu An ara verdim işlerime
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.