-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba,
Resimdeki gibi google analitikte tarihler arasında aşırı fark var yani tam tersi neredeyse. iki sitemiz var ikisinde de aynı durum söz konusu sizde de varmı benzer durum.
bir kullanıcıda sayfa gösterimi 4-5 civarıyken son zamanlarda 1-2 civarında ve hemen çıkma oranı yüzde 1-2 civarındayken şimdi yüzde 80 üstünde bu nasıl bir değişmdir tek bir sitede olsa normal diyeceğim fakat 2 ayrı sitede benzer durum var bir kaç kişiye sordum onlarda da bu tarz değişimler varmış.
Hemen çıkma oranı çok yuksek oldugu için sanırım sıralamalarımda epey etkilendi. Nasıl çözebiliriz bu durumu eğer sorun var ise.
hdfilmx.com
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
googlede son 2 haftadır bir değişiklik var yakından takip ediyorum gelişmeleri sizin gibi şikayetçi olan bir çok kişi var bende dahil bu nedenle panik yapmayın bir kaç hafta bekleyin bu bir kaç ayda olabilir her hangi bir düzelme söz konusu olmaz ise o zaman google siteye takla attırmış anlamına gelir :) bunun için de yapcak bişey yok :)
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
şöyle bir durum var ama farklı analiz sistemlerinde durum farklı mesele google analitikte sitede gecirilen süre 1dk altında ama bakıyorum sitede genelde 1 saat üzeri duruyorlar film sitesi oldugu için uzun süre kalınıyor. 1 dk altında olması imkansız diyebilirim.
hdfilmx.com