-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba;
Bugün şok bir şekilde öğrendim ki google hesabım çalınmış. Şifresi değiştirilmiş, telefon numarası ve kurtarma mail adresi değiştirilmiş. Yarım saate kadar uğraştım sonunda hesabımı geri alabildim. Hesabımı korumaya aldım. 2 aşamalı onay sistemini açtım. Şuan her şey korumalı görünüyor. Telefon adreslerine gelince hackleyen kişinin telefon numarasını gördüm 0539 ile başlıyordu heyecandan hemen sildim. Neden sildiğimi bende anlamadım. Giriş yapılan cihazın markası Galaxy S3 Mini imiş. Dökümanlardan gördüm. Merak ettiğim şu çalan kişi hesabımı nasıl ele geçirdi? Şifrem çok kolay bir şifre değil. Özel bir şifreydi. Yabancı bir kelime ve bir rakamdan oluşuyordu. Herhangi bir yerde oturumu açık ta bırakmadım. Kişisel bilgisayarım ve mobil cihazımla giriş yapıyordum. Ordada şifreler kayıtlıydı. Keylogger yemiş olsam bile şifremi görmüş olamaz çünkü yazmadım.
Son zamanlarda yaptığım tek değişiklik Proxy ile telefondan bedava internete girmek oldu. Acaba proxy sayesinde mi bilgilerimi ele geçirdiler? Düşünüyorum düşünüyorum başka bir fikir gelmiyor aklıma. Artık proxy'yi kullanmayacağım. Bir de hesabımı daha güvenli hale getirmem için bildiğiniz yollar var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
www.yetenekavcilari.net | Geleceğin yetenekleri burada
banzell
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
üye oldugun sitelerde, aynı eposta ve şifreyi kullanıyorsan ondan kaynaklanabilir hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haklisiniz genelde ayni e-posta ve sifreyi kullaniyordum. Artik o hataya dusmeyecegim. Sizce vpn kullanmamin zarari olur mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
#
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
Bu konu hakkında aynı sorunu geçen haftalarda yaşamıştım. Kimliğimin bir fotokopisini ve eski şifrelerimi google support'a gönderdim 1 hafta içerisinde hesabımın geri verildiğine dair bir mail geldi. Bu konuda yapacağınız tek şey kimlik doğrulatma işlemidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
onurkoseler adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Bu konu hakkında aynı sorunu geçen haftalarda yaşamıştım. Kimliğimin bir fotokopisini ve eski şifrelerimi google support'a gönderdim 1 hafta içerisinde hesabımın geri verildiğine dair bir mail geldi. Bu konuda yapacağınız tek şey kimlik doğrulatma işlemidir.
Suan hesap benim elimde. Hesabim calinmadan kimligimi yollayabilir miyim? Calinmasindan cok korkuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu dogrulamayı aktifleştirdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
banzell
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
yapmaman gereken şey belli, özelliikle demo sitelere üye olurken, epostan ve şifreni kullanma. 2 şifre kafanda bulunursa yararına olur onun dısında kimse gelip seniin hesabını çalmaz. korkucak bişey yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
D** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Telefonda vpn programi kullanmam hesabimin calinmasi riskini olusturur mu?