Merhabalar, arkadaşlar ben Emir Aslan xwebia'nın CEO'suyum sizlere bu bölümde xwebia'nın kısaca tanıtımını yapacağım xwebia hazır web sitesi kurabileceğiniz online bir platform ayda 9.99 TL'den başlayan fiyatlarla size web sitesi kurma olanağı sağlayarak kendi piyasasında en düşük fiyata en iyi kalite hizmeti sunmaktadır. Web sitemizi ziyaret ederek özelliklere bakabilir diğer hazır web sitesi satan siteleride açıp özellikleri ve fiyatları karşılaştırabilirsiniz.
Tabii ki fiyatlar şuan için tanıtım amaçlı (ayağınız alışsın diye) bu kadar ucuz hatta bedava diyebiliriz ayda 10 liraya o özelliklerde kimler web sitesi sahibi olmak istemez ki ? Ayrıca tüm paketlerimizde sunduğumuz ücretsiz teknik destek ile tüm sorunlarınızda her zaman yanınızda olan ve sizinle sürekli ilgilenen sımsıcak samimi mi samimi bir destek ekibimiz olduğunuda unutmayalım.
Kendimizi övmek gibi değilde biz gerçekten bu işte en iyisiyiz bunun farkına sizde varacaksınız henüz xwebia'yı hayata geçireli 4 gün olsada yaklaşık 4 yıldır üzerinde çalıştığımız bu projenin emeklerimizi boşa çıkarmayacağına inanıyoruz.
Bu arada siz webmaster dostlarımızıda unutmadık eğer hatrı sayılır bir internet siteniz var ise bizimle iletişime geçebilirsiniz yapacağımız anlaşma sonucunda web sitenize sponsor olabilir xwebia üzerindende gelir elde edebilirsiniz.
Son olarak bize burda xwebia'yı tanıtmamızda katkısı olan WM Aracı yönetim ekibi ve tüm WM Aracı üyelerinede sevgiler gönderiyor ve teşekkür ediyoruz.
İyi çalışmalar dileriz olumlu, olumsuz görüşlerinizi bekliyoruz.