-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Full Stack Web Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Birçok sayfanız boş. Sadece resim ve bir sayfa başlığı var. Buraları içerikle doldurmanız sizin için avantaj olur.
Ayrıca sayfanızın boyutu çok yüksek. Açılış sayfanız 4.1 MB. Özellikle resim dosyalarınız çok fazla yer kaplıyor. Resimlerin kalitelerini hiç bozmadan %70 oranında azaltmanız mümkün. Bunun için Google'da "Image Optimization" diye aratarak çözüm bulabilirsiniz. Aynı şekilde JS ve CSS dosyalarınızı da optimize edebilirsiniz.
Yaklaşık 50 tane JS ve CSS dosyanız var. Bunlar çok fazla. Sitenize baktığımda slayt dışında Java Script'e ihtiyacınız olan bir bölüm yok. Bu kadar çok Java Script dosyası sitede ne arıyor? Bunları optimize etmek lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
temanın google seo optimizasyonu için bir çok eksiği var ve sunucu yanıt süresindede problem var!
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hemen bakıorm resim optimasyonuna :( peki optime ettikten sonra resimleri üzerine mi yazdırıoruz ustalarım
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Siteye girer girmez geri çıktım. Resimler yavaş. Ben müşteri olarak bu siteden ürün almak istesem almam. Ayrıca Google aramalarında ilk 500'de yok.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
akdenizz adlı üyeden alıntı
kardeşim yeni kuruldu 1 hafta önce daha ürün satılmıyor zaten ilk 500 de çıkmasını kim bekleyebilirki giren varsa 1 haftada ilk 500 e gelsin. internetinidde hızlı paket al kardeşim :D
Yok sadece görüşümü belirttim :D. İnternetim fiber zaten. Sorun sitede yani :rolleyes: .
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ya ben arkadaşa neden öyle dedim yardım istiorm zaten eleştiri yapıo siteye ne yapmam gerekiosa yardımcı olmuoda :o
Ek Olarak: örneğin bi program indirdim jpegcrop onda resimleri nasıl optimize ediliyor ? Başka ne önerebilirsiniz ?
Ek Olarak: Anasayfa sayfadaki slaytın resimlerini fln optimize ettim css dosyalarını sıkıştırdım. Şimdi bi daha bakar mısınız anasayfanın boyutuna ben bulamadım nereden bakılıyor ?