-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemde Word Press ve Google Analystic'in görüntülenme istatistiklerinde dağlar kadar fark var.Ayrıca Adsensede kullanıyorum sayaç olarak sayılmayabilir ama görüntelenme sayısı oradada yazıyor ve o da hiç birine tutmuyor.En fazlası adsensede en düşüğü analystic te yazıyor wordpress'de de ikisinin ortasında bir sonuç çıkarıyor?Sizce bu neden ve siz hangi sayacı kullanıyorsunuz memnunmusunuz ?
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şimdi kardeş şöyle anlatayım mesale diyelim senin x adlı makalen olsun Analystic farklı site farklı gösterir nedeni ise ben x adlı makalene 20 defa girdim tıkladım ve bu sitede gözükür ama analystic bunu sadece tek kişi olarak algılar ikincisi kişi girse 10 defa tıklasa analtstic bunu 2 kişi olarak algılar.Aradaki fark bu analystic iyidir mesale gitsen sayyac.comu kullansan dış link verir diğer sitelerde öyle dış link verir ama analystic farklı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kullanıcı sayısından bahsetmiyorum sayfa görüntülenme sayısının kullanıcı sayısından daha az gösterdiği zamanlar bile oluyor.Ayrıca şöyle bi durumda var adsende diyelim gösterim sayısı 10 iken analysticde 3 olduğu zamanlarda oluyor wp'de ise tamamen farklı rakamlar var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben yandex metrica ve google analystic kullanıyorum ikisindede sonuçlar birbirine çok yakın, istersen bir de sitene yandex metrica koyabilirsin deneme amaçlı, sayaç 0 dan başlıyor koyduğun zamandan itibaren. Yarın sonuçları kontrol edebilirsin.
https://metrica.yandex.com.tr/stat/?id=28455091&from=informer bu benim sayacım.
Kadronu Kur & İlk 11 Kur > quicklineup.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sanırım bu dengesizlik bir tek bende var
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Belki yerleştirmende bir sıkıntı olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
o yönden sıkıntı olcağını sanmıyorum hocam gerçek zamanlıda biraz gözlemliyorum orada giren çıkanıda göstermiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Game Developer
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerçek zamanlı sadece anlık bilgi verir kardeş
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
elektirik mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim wordpress sayacın sadece tıklanan sayfaları sayar yani makalelerini ve anasayfanı , kategorilere aldığın tıklanmaları göstermez veya ona benzer sayfaları ancak google hepsini sayar senin sayfa görütülenme sayın wordpress'e oranla google da daha fazla gözükmesi lazım , adsense ve wp sayacıda birbirine yakın olması lazım normal olan budur tabi reklamları nasıl yerleştirdiğine görede farklılık gösterebilir