ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba,
Elimdeki bir bilgisayarı az önce formatladım. Tek tek sürücülerini de kurdum. Şuan bilgisayar yeni formatlanmış ve sürücüleri kurulmuş tertemiz halde.
Şunu merak ediyorum. Bilgisayarın bu haliyle bir dvd oluşturabilir miyim format için? Yani daha sonra format atarken o dvdyi boot edeceğim. Ve formatladıktan sonra sürücüleri kurulu olarak hazır olacak. Böyle bir şey yapmam mümkün müdür?
Bilgisayarın kendi recovery dosyaları silindi bu arada. Farklı bir işletim sistemine geçiş yaptığımız için onları kullanamıyoruz.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Norton Ghost ile yapabilirsiniz bu işlemi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ek olarak windows'un kullanıcılara sunduğu güzel bir sistemi var ''windows sysprep"araştırınız işinizi görecektir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Norton Ghost veya Acronis ile yapılabilir bir ima dosyası oluşturulur ve istediğiniz zaman yükleyebilirsiniz.Ancak Driverleri kurmuşsunuz bu şekilde sizin bilgisayar donanımınız dışındaki cihazlarda çalışmayacaktır.Sysprep ile yapıldığında ise driver kurulumları haricinde temel sistem dosyaları yüklenir ve her bilgisayar için ayrı driver kurulur.İyi çalışmalar dilerim.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
@Blacksheep
sysprep ile yapıldığında Administrator profili install.wim dosyasından tüm kullanıcıların profiline kopyalınırsa yapılan tüm değişiklikler diğer tüm kullanıcılara aktarılacağı için bundan sonra kurulacak olan tüm bilgisayarlarda sysprepte yapılan değişikliklerin tümü uygulanır.
bu yüzden kendi bilgisayarından başka diğer bilgisayarlara kurulmasını önermem mavi ekran hataları veya doanımsal hatalara neden olabilir.