sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şimdi şöyle bir şey var blogta her şey güzel hosting yok siteniz saldırı asla bile zar zor kapanır google altyapısı sonuçta kolay kolay hacklenmez ama bazı şeyleri kısıtlı her şeyi istediğiniz gibi yapamıyorsunuz.Wordpress ise aksine hosting ihtiyacı duyulan ve hacklenme ihtimali olan bir sistem tabiki warez tema ve sitenizin güvenlik önlemlerini aldığınız sürece bu geçerli,sonra da hitiniz arttığı zaman vps ihtiyaç duyulur ama blogger avantajı ise her şeyi yapabilirsiniz.Tema seçeneği boldur.Bu arada limitsiz host diye bi şey yok
lordex arkadışımız için.Son olarakta seo konusu tabiki azıcıkta olsa bloggerin önde sayılır ama normal sitenize seo yaptırtığınız zaman gerisi boş.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Wordpress
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
blogger uzun vadede sıkıntı wp istediğimi eklentilerle rahatça hallediyorum blogger tema geçişlerinde bile sıkınt çıkarabiliyo ama kod bilgisi iyiyse sorun olmaz 2. olarak sitenin açıldığı zamanlarda blogger direk hit alıyo ama uzun vadede wp daha karlı para yönünden zaten godaddy de kodla host+domain 26 tl domain fiyatı çok ucuz zaten ilk seneden sonra siten kazanmaya başlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
2005 Tarihi İle Seo Uzmanlıgı
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
15, (%87)
Tabikide blogger ! kur blogger keyfine bak. host ücretin yok , öncelikle ordan kara geçiyorsun. Blogger her alanda avantajlıdır. Yüzlerce premium yada ucretsiz güzel ve seo uyumlu temaları mevcut kullanabılırsın. Uzun vade de oldukça hoşuna gidiceginden eminim. Önemli olan içeriktir bu sektörde, istersen özel yazılım site kurdur , işi bilmezsen yıpranırsın. Ben yaklaşık 5 yıldır blogger kullanıyorum, kullandıgım temalar özel yazılım sitelere taş çıkartır derecede. Yanlızca 1 blog dan 5 k hit alıyorum günlük. Blogların hepsi saglık alanı ile ilgili, birçok kelimede ilk sırada. Aylarca kelimede kafaya çıkmak için ugrasan wp tabanlı sitelere geçit bile vermiyor blog öyle anlatayım sana..git bir blogger kur,sonra com uzantısınıda çak, git bir de premıum tema giydir şaha kaldır. Blogger her alanda kazandırır için rahat olsun
caglark
caglarkeskin.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Bende bir çok arkadaş gibi Wordpress'i öneriyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogger oldukça basit yani hedefiniz çok da büyük değilse is görür ama wordpress tam bir profesyonel işi. WordPress'in eklentileri , indekslenme hızı , seo uyumu gibi nedenlerden dolayı daha iyi. Ben WordPress tavsiye ederim. Hatta paran da varsa ücretli tema seçeneklerini düşün. Genesis Theme güzel olur sizin için eğer paralı bir tema düşünürseniz.
Kişisel Blogum -> www.alpmusti.com