kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam zahmet etmiş yzmışsın ama ben bişey anlamadım ya. Hi. nokta ve virgül kullanmayınca cümlenizi anlayamadım yani. Size zahemt bir defa daha tarif edebilir misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1.Öncelikle Mevcut olan temanızı değişmenizi öneririm.. ikinci el sektöründe bu tema ile sıkıntılı bir dönem atlattım değiştirdikten sonra site kendine göstermeye başladı mümkünse mobil bir tema kullanmanız daha da etkili olacaktır.
2.Seo Backlinkten İbaret değildir. bu tarzda çalışmanız varsa link aldığınız siteleri kontrol ediniz. 6 ay olmuş ve güçlü rakipleriniz yok denecek kadar az ilk sayfada olmanız gerekiyordu.
3. ve en önemlisi gelen ziyaretçilerin sitenizde ne kadar vakit geçirdiğini öğrenmeniz ve sitenizden erken çıkıyorsa bunun çözümüne bakmanız sizin yararınıza olacaktır. Örneğin: site içeriğinin kalitesi v.s.
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam tema değişecek de bakalım nasıl olacak.
Domain 5 aydır boştaydı kısa süre önce basladım çalışmaya.Ve en büyük eksiğim backlink.
Site içeriği olarak sektörde bu gibi baska bir site yok. Makaleler uzun ve faydalı.
Backlink ihtiyacım var galiba ama bilemiyorumhangi backlink.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Seo Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
T** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
1 aylık siteye backlink almayın... içerik girmeye devam edin backlinksiz ilk sayfaya girdiğinizi göreceksiniz. belkide ilk sıraya, sizin şuanda ihtiyacınız olan 3 ayı doldurmak... aksi durumda yapacağınız herşey sizi ileriye değil geriye atacaktır...
kendoka
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Ustam şimdi baktım da ilk yazıyı 15 ocakda girmişim yani 45 gun olmuş. Benim anlamadığım ilk sayfadaki bir çok site yapıyor siteyi ekletiyor bir sürü firma tanıtım hemen ilk sayfa ve 1 yıldır oradalar. Ben kalite sunayım diyorum hiçbir işe yaradığı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-