-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Normal telefonlar satmadi satmazda
Beyaz eşyaları heryere satamıyor zincir mağazalar almıyor kendine kanun çıkarttı oda yaramadı ne kanunu dersiniz yeni çıkan yasa ithal elektronik eşyaya ek ötv yerliye ise sadece kdv.
Burası türkiye allah işten çıkarılanlara sabır versin inşallah yeni bir iş bulurlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tamam arkadaşlar konu başka yerlere gitmesin lütfen tetsu karşında 32 yaşında biri var sen 18 yaşındasın böyle konuşmak hoş değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ceza diyorya kelimenin başına Anadolu koy en kral sensin türkiye halkıda buna hasret oldugu için yerli kelimesini duyunca seviniyorlar araştırma yapılmadan tıpkı pc toplamayı hayel edin işlemci intel ekran kartı msi anakartı asus pc markası gelince yerli atıyorum vestel olay bu zaten tr markası yok zaten marka olmak çok zordur bu saydıgım ekrankartı, işlemci, anakart hepsi kendi alanında bir marka zaten ekrankartı bile yapılırken başka markalardan destek alınır başka marka ürünnü takılabiliyor hiçbir marka bütün parçaları kendisi yapmıyor samsung hariç diyebiliyorum apple bile işlemciyi samsungtan alıyor diye biliyorum ama bu saydıgımız olay vestelden farklı vestel yaptıgı pc toplamaya benziyor malum hükümet arkasında telefon piyasasınıda epey bozdu.